Berita Breaking Brunei Singapur

Princess Cruises nggawa pelayaran premium menyang Malaysia Wétan lan Brunei

0a1a_798
0a1a_798
ditulis dening editor

SINGAPURA - Karnaval Corporation & plc dina iki ngumumake manawa merek Princess Cruises duwe modalitas popularitas plancongan plancongan ing wilayah iki kanthi nggawa pengalaman pelayaran premium

Print Friendly, PDF & Email

SINGAPURA - Karnaval Corporation & plc dina iki ngumumake manawa merek Princess Cruises duwe modalitas popularitas plancongan plancongan ing wilayah iki kanthi nggawa pengalaman pelayaran premium kanggo para plancong saka Sabah, Sarawak lan Brunei sajrone musim homeporting.

Sapphire Princess, salah siji saka 18 kapal armada, saiki lagi mapan ing wilayah kasebut kanggo musim homeporting nomer loro wiwit November 2015 nganti Maret 2016, nggawe jalur pulang pergi saka Singapura nganti tujuan Asia Tenggara ing Malaysia, Indonesia, Vietnam, Kamboja lan Thailand. Iki minangka salah sawijining penyebaran paling gedhe kanthi jalur pelayaran premium ing wilayah kasebut, sing kalebu pitung negara lan 12 port, kanthi jarak tempuh jarak tempuh udakara telung nganti 11 dina.

Sapphire Princess ngunjungi Muara, Brunei sedina lan agen perjalanan uga anggota media diundang ing kapal supaya bisa ngrasakake fasilitas mewah kasebut. Para tamu ing Sapphire Princess bakal nikmati pengalaman klasik Princess Cruises sing kalebu macem-macem restoran kelas, blanja tanpa hiburan lan hiburan, saliyane kanggo inovasi teken kayata Film Under the Stars, kolam renang ndhuwur-dek téater, lan The Sanctuary, mundur paling ndhuwur khusus kanggo wong diwasa.

"Cruising dadi pilihan plancongan sing populer kanggo turis saka Sabah, Sarawak, lan Brunei amarga kepinginan kanggo njelajah wilayah kasebut kanthi cara sing unik," ujare Farriek Tawfik, Direktur Asia Tenggara, Princess Cruises. "Musim homeporting Asia Tenggara lan plancongan kelas internasional bakal nyedhiyakake pengalaman lelungan sing ora bisa dilalekake kanggo para tamu."

Didhukung dening kepuasan pelanggan ing musim sadurunge, Princess Cruises ngumumake manawa Diamond Princess bakal miwiti musim pertamane ing wilayah kasebut ing taun 2016, kanthi macem-macem rencana perjalanan sing padha karo 16 lelungan cruise wiwit telung nganti sepuluh dina lan 14 pelayaran dawa sangang nganti 21 dina, yaiku gabungan saka pelayaran singkat.

Iki selaras karo tujuan pamrentah Malaysia lan Brunei kanggo nggunakake pariwisata pelayaran kanggo nambah lalu lintas lan belanja pengunjung. Visi Malaysia babagan Straits Riveria Cruise Playground target ngasilake penghasilan nasional reged $ 1.75 milyar lan nggawe 10,000 lowongan ing taun 2020 saka wisata pelayaran.

Tren berkembang pesiar

Putri Cruises uga nyekseni profil lelungan pesiar sing berkembang ing Asia Tenggara kayata wong pisanan, wong diwasa enom lan kulawarga, amarga akeh wong Asia sing pengin njelajah wilayah dhewe kanthi kapal pesiar. Iki kontras banget karo pasar liyane ing Eropa lan Amerika Utara, ing endi plancongan plancongan didominasi dening wong tuwa lan pensiunan.

"Lonjakan minat plancongan plancongan saka macem-macem klompok konsumen - wong pisanan, pasangan bulan madu lan pasangan, kulawarga, pancen gedhe banget lan kita ngarepake tuwuh akeh wong turis Malaysia lan Brunei sing milih plancongan ing taun ngarep", jarene Pak. Tawfik.

Menjangkau Marketing

Princess Cruises duwe program outreach agen perjalanan sing lengkap ing wilayah kasebut, sing dadi sorotan yaiku program latihan online sing diarani Princess Academy sing ngidini agen perjalanan dadi ahli ing armada, tujuan lan program Putri. Putri Academy bubar diluncurake ing Brunei lan Malaysia Wétan, lan tanggepan kasebut nyenengake, amarga akeh agen perjalanan sing mlebu kanggo miwiti kursus online.

Kanggo nggayuh potensial pasar pelayaran Malaysia lan Brunei, Princess Cruises bakal nerusake program pemasaran lan inisiatif ing Sabah, Sarawak lan Brunei, kerja sama karo agen perjalanan kanggo promosi pelayaran minangka preinan pilihan.

Pengalaman Onboard

Kanggo luwih apik ngladeni tamu Singapura lan Asia Tenggara, loro Putri Sapphire lan Diamond Princess bakal duwe kru multi-basa ing posisi tamu utama nalika musim homeport saka Singapura. Menu ruang makan kalebu masakan lokal, kayata Nasi Goreng, Laksa, lan Nasi Ayam, uga penawaran internasional sing ditawakake. Program pengayaan sing dirancang khusus lan fasilitas liyane kayata pilihan blanja lan perawatan spa uga wis disesuaikan karo pilihan lokal.

Princess Cruises nawakake pengalaman plancongan sing migunani kanggo para wisatawan kanthi saling nyambungake, alam, budaya lan panganan anyar sing beda. Tamu bisa ngarepake Discovery at Sea, program khusus ing papan sing digawe kanthi kemitraan karo Discovery Komunikasi. Program lan kegiyatan kasebut diilhami dening properti jaringan Discovery peringkat paling dhuwur saka Discovery Channel, TLC, Animal Planet lan Science Channel.

Putri Sapphire 116,000 ton nggawa 2,678 penumpang lan nampilake stateroom kanthi balkon pribadi, Lotus Spa, restoran steak, bar anggur, patisserie, pizzeria, butik, lan cafe Internet sing akeh penghargaan liyane.

Kanggo 2016, pengalaman ing Papan Diamond Princess ing Singapura bakal padha karo sing ditawakake Princess Cruises ing saindenging jagad, nyedhiyakake macem-macem pilihan makan lan hiburan. Nanging, sawetara pangowahan lan pangapikan digawe kanggo mréntah pasar Asia, kayata pemandian Jepang Izumi - sing paling gedhe ing segara - uga restoran Kai Sushi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.