24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Swedia entuk kutha bandara kapisan

Airport_city_2_red
Airport_city_2_red
ditulis dening editor

STOCKHOLM - Kutha bandara pertama Swedia, Stockholm Airport City sing paling canggih, saiki dibangun ing wilayah Stockholm.

Print Friendly, PDF & Email

STOCKHOLM - Kutha bandara pertama Swedia, Stockholm Airport City sing paling canggih, saiki dibangun ing wilayah Stockholm. Proyek kasebut kalebu hotel sing ana 650 kamar, pusat kongres, lan kantor.

Bandara Stockholm-Arlanda minangka bandara internasional paling gedhe ing Swedia lan nglayani 18 yuta penumpang saben taun. Iki minangka portal Swedia sing paling penting ing saindenging jagad lan dadi pusat kanggo kabeh Wilayah Nordik lan Baltik.

Bandara kasebut berkembang kanthi cepet, lan Stockholm Airport City duwe tujuan kanggo nambah kesempatan kanggo nganakake konferensi lan acara ing Swedia lan Skandinavia.

Sajrone dasawarsa kepungkur, sawetara EUR1.46 milyar lagi nandur modhal ing proyek kasebut dening Bandara LFV / Stockholm-Arlanda, Arlandastad Holding, lan kotamadya Sigtuna.

“Lumrah yen terus nggawe kesempatan kanggo para plancong, perusahaan, lan pengunjung sing ana gandhengane karo bandara. Stockholm Airport City bakal dadi bagean penting saka pusat dinamis sing digawe saka Bandara Stockholm-Arlanda, "ujare Lars Rekke, direktur jenderal Grup LFV - Bandara Swedia lan Layanan Navigasi Udara, salah sawijining investor proyek.

Diilhami dening kutha-kutha bandara ing Amsterdam, Dallas, lan Hong Kong, Stockholm Airport City uga bakal nggabungake hotel apartemen, pusat kongres kanggo 1,500 wong, 100,000 ruang kantor pusat, pusat kerajinan, lan pameran omah.

"Bandara Stockholm-Arlanda wis dadi salah sawijining papan kerja Swedia sing paling gedhe, lan butuh perluasan bandara luwih akeh," ujare Mats Jämterud, CEO Arlandastad Holding.

Udakara 50,000 wong sing bakal kerja ing Bandar Udara Bandar Udara Stockholm nalika rampung ing wektu 10-15 taun. Wilayah kasebut bakal kalebu hotel 650 kamar, sing bakal nampilake potret permanen Royals Swedia, kalebu Crown Princess Victoria, ing fasad. Dioperasikake dening First Hotels, hotel iki bakal mbukak ing taun 2011.

Stockholm Airport City bakal dununge ing pusat karo menara kontrol lalu lintas udara minangka titik fokus. Fokus lingkungan bakal ngliwati kabeh proyek, yaiku nggunakake infrastruktur sing wis ana kayata operasi, jaringan dalan, lan sistem transportasi lan pasokan umum sing wis diadegake.

Peter Lindqvist, CEO Dewan Pengunjung Stockholm, nyimpulake, "Proyek iki bakal nggawe Stockholm lan Swedia luwih akeh ing peta internasional. Pengunjung Stockholm bakal ditemokake dening gateway kosmopolitan sing nuduhake apa sing bisa ditawakake dadi kutha. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.