24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Virgin Hotels Chicago mengeti ulang taun kaping pisanan kanthi seri video animasi

0a1a_866
0a1a_866
ditulis dening editor

MIAMI, FL - Hotel Virgin, merek hotel gaya urip dening pangadeg Virgin Group Sir Richard Branson, mbukak lawang menyang properti pertamane, Virgin Hotels Chicago, tanggal 15 Januari 2015.

Print Friendly, PDF & Email

MIAMI, FL - Hotel Virgin, merek hotel gaya urip dening pangadeg Virgin Group Sir Richard Branson, mbukak lawang menyang properti pertamane, Virgin Hotels Chicago, tanggal 15 Januari 2015. Sajrone taun kepungkur, para tamu nggawa situs review online menyang seneng babagan pengalaman Prawan. Tinjauan kasebut pancen cerdas lan nuwuhake fitur hotel kanthi apik banget saengga Virgin Hotels 'diilhami kanggo nggawa ulasan kasebut kanthi wujud serangkaian klip animasi. Ing perayaan ulang taun setaun, seri kasebut bakal debut ing dina Jum'at, 15 Januari 2016.

Ana total enem animasi video ing seri kasebut. Rong video pertama, "PKeenan," sing muji desain "cerdas" Chambers; lan "Eye of the Dog," sing nyoroti fasilitas ramah-hewan ing hotel liwat tinjauan saka perspektif segawon, bakal dirilis tanggal 15 Januari (PKeenan) lan 19 (Mripat Anjing) liwat situs web Virgin Hotels lan sosial saluran media (YouTube, Facebook, Twitter lan Instagram) uga platform pangadeg Sir Richard Branson. Sawise rilis iki, Hotel Virgin bakal debut loro video anyar saben minggu nganti akhir Januari.

"Cepet banget sawise kita mbukak Hotel Virgin ing Chicago, ulasan tamu wiwit diwiwiti, sing nyenengake banget," ujare Wakil Presiden Penjualan & Pemasaran Virgin Hotel Doug Carrillo. "Nalika maca ulasan kasebut, kita ngerti manawa ora mung positif lan nyenengake, nanging uga nyoroti babagan rasa sakit lelungan sing bakal ditindakake kanggo para tamu. Kaya ngono, kita kepengin golek cara sing unik kanggo urip maneh; mula, sawise nggawe video animasi "Cemerlang" sing populer, sing dirilis sadurunge hotel dibukak, kita mikir manawa seri animasi kreatif minangka cara sing sampurna.

Seri animasi iki digawe dening mitra agensi kreatif Virgin Hotels, One Trick Pony.

The one-year anniversary celebration continues at Virgin Hotels Chicago where guests can enjoy champagne or specialty cocktails in the hotel’s second floor lounge and bar, The Commons Club. There are also several special events that will be taking place at the hotel’s rooftop bar and music venue, Cerise, to celebrate the anniversary.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.