24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Qatar Airways kerja sama karo KidZania Singapura kanggo menehi inspirasi kanggo lelungan bocah

0a1_4293
0a1_4293
ditulis dening editor

DOHA, Qatar - Qatar Airways resmi diluncurake dadi mitra industri paling anyar KidZania Singapura ing wayah esuk, ing sawijining konferensi pers lan pratinjau khusus babagan pendirian KidZania Singapura

Print Friendly, PDF & Email

DOHA, Qatar - Qatar Airways resmi diluncurake minangka mitra industri paling anyar KidZania Singapura ing wayah esuk, ing sawijining konferensi pers lan pratinjau khusus babagan pendirian KidZania Singapura ing Pulo Sentosa.

Pengunjung sing mlebu KidZania Singapura bakal disambut ing terminal bandara bermerek Qatar Airways, lengkap karo meja check-in lan personel sing nganggo seragam Qatar Airways. Fasilitas kasebut uga dadi papan kanggo Akademi Penerbangan sing bocah bisa nyelehake awake dhewe ing jagad penerbangan lan plancongan.

Kanthi pitulung saka 'Zupervisors', pilot sing kepengin banget ing KidZania Singapura bisa ngrasakake mabur loro pesawat unggulan Qatar Airways - Dreameer Boeing 787 lan pesawat superjumbo A380 - nggunakake simulator penerbangan canggih. Fasilitas simulasi penerbangan kasebut dirancang khusus kanggo nduduhake lelungan lan mlebu ing pangkalan lan hub Qatar Airways, Bandara Internasional Hamad ing Doha, lan Bandara Changi Singapura.

Bocah-bocah uga bisa main peran minangka kru kabin Qatar Airways, sinau babagan carane njamin keamanan lan kenyamanan para penumpang ing kapal. Wong tuwa bisa melu seneng-seneng nalika main peran kaya penumpang sing nampa keramahan sing entuk penghargaan saka bocah cilik.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker ujar: "Kita seneng bisa bermitra karo KidZania maneh kanggo mbakar imajinasi bocah-bocah lan nggawe impian penerbangan kanthi cara edukasi lan nglipur. Ing Qatar Airways, kita kepengin bisa mlaku bareng karo para penumpang lan liwat KidZania Singapura, kita ngarep-arep bakal ngenalake para penggemar penerbangan sing lagi anyar ing lingkungan maskapai, mbantu dheweke lelungan dadi karir sing gegandhengan karo penerbangan nalika wis gedhe. ”

Qatar Airways dadi maskapai paling apik ing donya ing 2015, bakal dadi Mitra Industri Penerbangan Maskapai kanggo KidZania Singapore, amarga bakal dibukak ing wulan April 2016. KidZania Singapore bakal dadi kutha KidZania nomer loro sing dadi mitra kerja karo maskapai menang multi penghargaan, sawise KidZania Kuwait .

Nalika tekan ing Palawan Kidz City, ing Pantai Palawan ing papan dununge KidZania Singapore, para pengunjung bakal disambut kanthi ndeleng Boeing 737 ukuran umur sing ukurane luwih saka 25 meter kanthi lebar sayap 28 meter. Saka kabeh 22 kutha KidZania sing dununge ing saindenging jagad, KidZania Singapura bakal dadi siji-sijine taman tema sing nampilake pesawat pesawat sing asline ing kutha kasebut.

Nganti saiki, pusat edutainment multi-juara sing menang penghargaan iki narik luwih saka 26 yuta pengunjung ing saindenging jagad, lan KidZania Singapura ngarep-arep bisa narik tamu 500,000 saben taun.

Liwat Akademi Penerbangan, ora mung bocah sing bisa ngatasi cita-citane dadi pilot lan kru kabin, dheweke uga entuk apresiasi sing luwih gedhe kanggo tanggung jawab lan katrampilan sing dibutuhake kanggo dadi bagean saka kru operasi maskapai kasebut.

Pak Leong Yue Weng, General Manager KidZania Singapore ujar; "Kemitraan karo Qatar Airways iku pinunjul banget, amarga pesawat kasebut ngenali KidZania City saka adoh. Para wong tuwa lan bocah-bocah bakal duwe kesempatan langka kanggo cedhak karo badan pesawat sejati, lan duwe rasa pertama tingkat realisme sing diwakili KidZania, nalika mriksa liwat konter bandara. Perusahaan penerbangan, ing kabeh kutha KidZania, nawakake sawetara pengalaman paling populer lan wawasan langka babagan industri penerbangan. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Qatar Airways kanggo nawakake pengalaman edutainment sing unik lan apik ing Singapura. ”

Dirancang kanggo cocog karo bocah umur papat lan luwih dhuwur, KidZania Singapore nglengkapi pengalaman sinau sekolah kanthi main peran sing realistis. Anak-anak bakal duwe pilihan kanggo milih ing antarane macem-macem kegiyatan main peran ing KidZania Singapura.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.