News

Mitra Udhara nunjuk Jon Cavalli

AUIE
AUIE
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Partner, klompok layanan penerbangan global seneng ngumumake manawa dheweke wis nunjuk Jon Cavalli dadi Manajer Dagang ing divisi Jet Komersial Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

Air Partner, klompok layanan penerbangan global seneng ngumumake manawa wis milih Jon Cavalli dadi Manajer Dagang ing divisi Jet Komersial Inggris. Jon minangka manajer lan makelar sing wis pengalaman banget, lan gabung karo Air Partner saka Air Charter Travel, ing ngendi dheweke nggunakake 17 taun kepungkur dadi Manajer Penjualan Piagam.

Jon duwe spesialisasi ing pasar olahraga, sing dadi salah sawijining bidang divisi Jets Komersial sing fokus strategis. Jon wis suwene 10 taun kerja bareng karo tim bal-balan lan kondhang ing industri iki amarga hubungane cedhak karo klien lan supplier.

Jon bakal adhedhasar kantor ing Air Partner's Gatwick lan bakal lapor menyang Clive Chalmers, Direktur Jets Komersial UK.

Ngomentari janjian kasebut, Jon ujar: "Aku seneng kerja ing pasar olahraga sajrone sepuluh taun kepungkur lan ngarep-arep nggunakake pengalaman kanggo mbantu Partner Air nggunakake kesempatan ing sektor sing apik iki."

Clive Chalmers, Direktur Mitra Komersial Air Jets UK, ujar: "Aku seneng nampani Jon menyang tim Komersial Jet. Sektor olahraga minangka fokus utama kanggo kita lan kita yakin manawa keahliane Jon bisa mbantu kita nawakake penawaran saiki. Kita wis menang sawetara kontrak gedhe ing pasar iki sajrone taun kepungkur nanging hubungan industri Jon bakal nggawe kita bisa nambah upaya lan aku yakin dheweke bakal nambah nilai nyata kanggo tim kasebut. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.