24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Berita Breaking Brunei News

Royal Brunei Airlines lan Turkish Airlines nandatangani perjanjian codeshare

0a1_4343
0a1_4343
ditulis dening editor

ISTANBUL, Turki - Royal Brunei Airlines (BI) nandatangani perjanjian codeshare karo Turkish Airlines (TK) sing ngidini para penumpang bisa nyambung saka Bandar Seri Begawan menyang Istanbul liwat Dubai (lan vic

Print Friendly, PDF & Email

ISTANBUL, Turki - Royal Brunei Airlines (BI) nandatangani perjanjian codeshare karo Turkish Airlines (TK) sing ngidini para penumpang bisa nyambung saka Bandar Seri Begawan menyang Istanbul liwat Dubai (lan kosok baline).

Perjanjian kasebut ditandatangani ing Antalya, Turki dening Pak Karam Chand, Kepala Pejabat Komersial lan Perencanaan Royal Brunei Airlines; lan Dr. Ahmet Bolat, Kepala Investasi & Teknologi Teknologi Turkish Airlines. Sing nyekseni penandatanganan atas jeneng Royal Brunei Airlines yaiku Pak Ilyas Rory Teo, Pemimpin Kepala Perencanaan Jaringan lan Hubungan Internasional, lan atas jenenge Turkish Airlines yaiku Ibu Ozlem Salihoglu, Wakil Presiden Senior Hubungan Internasional lan Sekutu.

Miturut perjanjian codeshare, Turkish Airlines bakal nambah kode 'TK' menyang penerbangan sing dioperasikake Royal Brunei Airlines saka Bandar Seri Begawan menyang Dubai lan uga kosok balene. Kanthi basis timbal balik, Royal Brunei Airlines bakal nambah kode 'BI' menyang penerbangan Turkish Airlines saka Istanbul menyang Dubai lan uga kosok balene. Tanggal wiwitan codeshare tanggal 22 Februari 2016.

Kepala Komersial lan Perencanaan Royal Brunei Airlines, Karam Chand ujar manawa "Royal Brunei Airlines seneng karo paningkatan kerjasama komersial antara loro maskapai kasebut. Kita kepengin ngembangake luwih akeh pengaturan codeshare ing tembe mburine supaya entuk bathi bebarengan ”.

Bolat ujar manawa "Minangka Turkish Airlines, kita seneng banget nandatangani perjanjian codeshare iki karo Royal Brunei Airlines, sing bakal menehi kita adol tujuan offline Bandar Seri Begawan liwat Dubai lan ningkatake kemitraan kanggo nggedhekake kesempatan lelungan sing ditawakake penumpang liwat jaringan maskapai loro kasebut. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.