Islandia, Argentina, Turki lan Caicos, Kazakhstan lan Kolombia nganggo perangko keamanan lan kebersihan global kaping pisanan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Islandia, Argentina, Turki lan Caicos, Kazakhstan lan Kolombia nganggo perangko keamanan lan kebersihan global kaping pisanan

Islandia, Argentina, Kazakhstan, Kolombia lan Turki lan Caicos minangka tujuan utama paling anyar sing nggunakake Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) perangko keamanan lan kebersihan global, sing diluncurake awal taun iki.

Perangko Safe Travels dikembangake minangka sing pertama kanggo mbantu mulihake kapercayan marang para plancong lan tujuane kanggo nguripake sektor Plancongan & Pariwisata sing lara. Saiki digunakake luwih saka 145 tujuan, kalebu titik panas preinan utama kayata Puerto Rico, Filipina, Portugal, Turki lan Maladewa.

Prangko kasebut ngidini para pelancong bisa ngidentifikasi tujuan ing saindenging jagad sing nggunakake protokol kesehatan lan kebersihan global sing wis distandardisasi - supaya bisa ngalami 'Plancongan Aman'.

Pamindhahan tengara iki dening WTTC uga nampa dhukungan saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Peluncuran protokol global kanggo mbalekake sektor Perjalanan & Pariwisata ditampa dening luwih saka 200 CEO, kalebu sawetara klompok pariwisata utama ing donya.

Gloria Guevara, Presiden & CEO WTTC, ujar: "Kita seneng banget karo sukses cap Travel Aman. Luwih saka 145 tujuan saiki kanthi bangga nggunakake cap, kabeh mau bisa kerja bareng kanggo ngatasi kapercayan konsumen ing saindenging jagad. Koordinasi global luwih penting tinimbang ing dalan kanggo mbalekake.

"Nalika cap terus saya misuwur, para turis bakal luwih gampang ngenali tujuan ing saindenging jagad sing nggunakake protokol global standar sing penting iki, nyengkuyung baline 'Plancongan Aman' ing saindenging jagad.

"Sukses cap nuduhake pentinge kanggo negara lan tujuan, nanging uga para wisatawan lan 330 yuta wong ing saindenging jagad sing nyambut gawe lan gumantung, minangka sektor Plancongan & Pariwisata sing maju."

Pak Skarphedinn Berg Steinarsson, Direktur Jenderal, Dewan Turis Islandia, ujar:

"Dewan Turis Islandia wis ngetrapake pedoman Bersih & Aman kanggo bisnis pariwisata sing kerja keras kanggo tundhuk marang pamrentah lan kesehatan masyarakat lan komitmen kanggo nggayuh kapercayan para wisatawan lan njamin keamanan. Pandhuan kasebut selaras karo WTTC, sing pengin dikucapake matur nuwun amarga upaya nggawe lan nggawe prangko keamanan global lan protokol Safe Travels anyar.

"Amarga industri pariwisata wiwit pulih saka pandemi COVID-19 lan masarakat kepengin lelungan maneh, perusahaan pariwisata siap nyambut tamu lan pelanggan kanthi aman lan tanggung jawab. Kolaborasi global kanthi pedoman sing selaras penting lan mbantu kita nggayuh tujuan iki, kanggo mulihake kapercayan masarakat ing sektor pariwisata kanggo lelungan mbesuk.

Yerzhan Yerkinbayev, Ketua, JSC, Perusahaan Nasional, Pariwisata Kazakh, ujar:

"Nalika jagad iki ganti dadi normal lan industri ndeleng transformasi sing luar biasa, kita ing Pariwisata Kazakh percaya banget karo swasana bisnis lan pamrentah ing jaman nyoba iki. Pelanggan ing saindenging jagad ngarepake protokol sing aman lan komprehensif ing macem-macem toko pariwisata, lan mulane siji pendekatan sing asale saka bisnis pariwisata sing dadi inti WTTC, saiki luwih dibutuhake.

"Pariwisata Kazakh nampani inisiatif Plancongan Aman dening WTTC. Protokol industri sing dikembangake adhedhasar rekomendasi WHO lan CDC tepat waktu lan bakal mbantu dipercaya wong sing lelungan. Kita ngerti bakal butuh wektu suwe kanggo ndeleng industri kanthi pulih, nanging kanthi kerja bareng lan ngleksanakake Safe Travels, kita bakal luwih cedhak karo target kasebut. "

Adopsi cap sing nyebar iki nduduhake manawa WTTC lan kabeh Anggota saka saindenging jagad duwe keamanan lan kebersihan para turis minangka prioritas utama.

Bukti saka laporan Kesiapan Krisis WTTC, sing nyumurupi 90 jinis krisis ing 20 taun kepungkur, nyoroti pentinge kerja sama publik-swasta lan implementasi protokol standar.

WTTC wis dadi pemimpin utama sektor swasta ing upaya kanggo nggawe maneh kapercayan konsumen global lan nyengkuyung baline Aman sing aman.

Miturut Laporan Dampak Ekonomi 2020 WTTC, sajrone 2019, Travel & Pariwisata tanggung jawab kanggo siji saka 10 lapangan kerja (total 330 yuta), menehi kontribusi 10.3% kanggo PDB global lan ngasilake siji saka patang kabeh lapangan kerja anyar.

Print Friendly, PDF & Email