News

Best Western ngumumake loro promosi eksekutif utama

0a1_4427
0a1_4427
ditulis dening editor

PHOENIX, AZ - Hotel & Resor Best Western dina iki ngumumake promosi Tammy Lucas menyang wakil presiden pemasaran lan Bruce Wienberg dadi wakil presiden operasi.

Print Friendly, PDF & Email

PHOENIX, AZ - Hotel & Resor Best Western dina iki ngumumake promosi Tammy Lucas menyang wakil presiden pemasaran lan Bruce Wienberg dadi wakil presiden operasi. Promosi kasebut ana ing wektu sing nyenengake ing sejarah merek - mung sawetara wulan sawise mbukak tampilan anyar lan jeneng anyar kanggo merek ikon.

Wienberg lan Lucas bakal main peran penting amarga Best Western terus nganyari merek, manawa Best Western saiki ngundang, apik gayane lan seger, lan ora bisa diarepake para pelancong saiki. Kanthi koleksi macem-macem luwih saka 4,100 properti ing luwih saka 100 negara, Best Western ngenalake masterbrand kontemporer Best Western Hotels & Resorts anyar, uga logo unik kanggo pirang-pirang pitu merek hotel masing-masing. Perusahaan iki uga nyoba nyedhiyakake luwih saka $ 2 milyar kanggo ndandani properti lan renovasi ing Amerika Utara, lan ngluncurake rong merek butik anyar, Vīb® lan GLō℠.

"Kanthi bungah banget aku ngumumake promosi Tammy Lucas lan Bruce Wienberg. Kaloro Tammy lan Bruce wis menehi kontribusi substansial kanggo Best Western lan aku ngerti bakal terus mbiyantu mbentuk masa depan merek nalika kita maju, "ujare David Kong, presiden lan CEO Best Western Hotels & Resorts.

Sajrone jabatan ing Best Western, Lucas wis memimpin pemasaran regional, Best Western Rewards®, pemasaran merek, pemasaran digital, pariwara lan, paling anyar, kemitraan distribusi merek.

Lucas duwe pengalaman pemasaran, penjualan, lan operasi sing akeh banget kanthi semangat kanggo tim inspirasi ngatasi target kanthi profesional lan pribadi. Ing peran saiki, Lucas dadi tim pemasaran lan pariwara kanthi nyetel strategi lan arah sing bisa dikirim babagan pemasaran lan pariwara merek, Best Western Rewards®, pemasaran digital, kemitraan digital, pemasaran langsung lan telusuran.

Ing pimpinane, Best Western Rewards, program kesetiaan rantai iki, tikel kaping pindho program lan penghasilan kanggo properti anggota kurang saka limang taun, lan penjualan kartu hadiah mundhak luwih saka 50 persen. Dheweke uga pamimpin pambaharuan lan rebranding Rewards Best Western ing taun 2009. Ing taun 2012, Lucas dijenengi Asosiasi Sales and Marketing Association International minangka salah sawijining 25 Pikiran Paling Dhuwur ing Sales & Marketing amarga kontribusi gedhe banget kanggo mbentuk Best Western Program hadiah.

Bruce Wienberg miwiti karir karo Best Western ing taun 2003 nyedhiyakake pelatihan, konsultasi lan penilaian jaminan kualitas kanggo luwih saka 50 hotel ing Kanada sisih kulon lan Amerika Serikat.

Wienberg njabat ing macem-macem peran lan dipromosekake dadi direktur Jaminan Kualitas Internasional ing taun 2008. Ing peran iki, dheweke ningkatake standar merek global liwat audit penilaian, jaminan kualitas, identitas merek lan pelatihan operasional hotel Best Western ing 100+ negara. Dheweke uga ngatur pusat panggilan Departemen Hubungan Pelanggan sing kerja langsung karo tamu, pamilik hotel lan staf kanggo menehi solusi kanggo akomodasi, layanan, reservasi, lan masalah tagihan. Ing 2013, dheweke njupuk tanggung jawab tambahan jaminan kualitas kanggo kabeh properti Amerika Utara, bebarengan karo upaya pendhidhikan lan pelatihan perusahaan, program kepuasan tamu, komunikasi kepatuhan anggota lan departemen identitas merek.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.