24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Milenial diundang kanggo "Kesasar ing LA"

0a1_4477
0a1_4477
ditulis dening editor

LOS ANGELES, CA - Dina iki, Discover Los Angeles, organisasi pemasaran resmi kutha kasebut, ngluncurake kampanye pariwara domestik anyar sing khusus dituju ing pasar milenial sing penting banget.

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, CA - Dina iki, Discover Los Angeles, organisasi pemasaran resmi kutha kasebut, ngluncurake kampanye pariwara domestik anyar sing khusus dituju ing pasar milenial sing penting banget.

Kampanye anyar, "Get Lost in LA," dikembangake karo toko Los Angeles PRETTYBIRD - Perusahaan Produksi taun 2015 saka Kreativitas - kanthi kolaborasi karo butik kreatif REMO + OOB. "Get Lost in LA" nggunakake momen-momen epik ing Los Angeles nalika kuliner, budaya, mode lan bidang kreatif nalika nggunakake rasa tresna marang para milenial kanggo tujuan lan budaya.

"Sawise sawetara klompok fokus ing pasar utama AS, kita ngerti manawa umume milenial kalebu sentimen 'apa wae sing bisa ditindakake' babagan Los Angeles," ujare Don Skeoch, kepala perwira pemasaran Discover Los Angeles. "Wayahe sing ora ditulis iki nggawe perjalanan LA kanthi ora sengaja lan kita ngajak para pengunjung supaya" kesasar 'ing pengalaman sing mung ana ing LA iki. "

Temokake Los Angeles ngluncurake pariwara suwene wolung minggu kanthi strategi jangka pendek lan jarak jauh. Waktune dipilih kanggo ndamel bisnis musim bahu lan kalebu kombinasi televisi lan pengaruh gedhe, ora ana pariwara ing omah ing New York City, Chicago lan Washington DC; Upaya video digital dawa, upaya media digital lan sosial interaktif lan ekstensif bakal diluncurake ing pasar kasebut lan uga ing San Francisco, San Diego, Sacramento lan Fresno.

Television

Pembuat film PRETTYBIRD, Jason Zada ​​nggawe konsep lan ngarahake titik televisi, sing nggawe momen-momen sing nyenengake kanthi wujud gambar sinematik saka pirang-pirang milenial sajrone 24 jam ing Los Angeles. Nyoroti perkara sing ora ana enteke ing kutha, visual bisa ditampilake wiwit awan ing petualangan Broad anyar nganti tontonan mabur ing arena gulat Meksiko, nedha bengi ing salah sawijining restoran paling apik ing LA lan wayah surup Venesia sing apik banget. menyang trek LA-penduduk BøRNS 'Katresnan Listrik. "

Anyar kanggo tujuan kasebut, Discover Los Angeles wis ngemot elemen Shazam ing materi kreatif, sing ngajak para pamirso nggunakake aplikasi kasebut supaya bisa menang plancongan kabeh patang wong menyang Los Angeles ing pungkasan wulan April, ing kana bakal ditemokake pemandangan sing padha ditampilake ing komersial lan melu konser pribadi.

Kanggo luwih milih milenium, loro influencer Instagram gaya urip paling dhuwur, Sonya Esman (@classisinternal, 1.4 yuta pengikut ing Instagram) lan Devin Brugman (@devinbrugman, 1.2 yuta pengikut ing Instagram), wis teka ing papan kasebut, kayata koki terkenal lan Angeleno , Roy Choi kondhang truk Kogi.

Metu saka Omah

Kesimpangan saka gaya merek sing dicoba lan bener saka merek, sing asring nampilake citra apik lan judhul tunggal, kreatif anyar sing dikembangake dening REMO + OOB nggunakake pendekatan crito gaya kesadaran sing cedhak. Blok salinan nggambar gambar pemandangan, swara, mambu lan rasa sing ditemokake Los Angeles kanthi gagasan manawa para pamiarsa "kesasar ing LA" nalika melu seri petualangan sing menarik. Papan kasebut uga Shazam-sanggup, sing kaping pisanan dadi entitas pariwisata nggunakake aplikasi iki kanthi nyithak.

digital

Digital, sing dikembangake dening REMO + OOB, njupuk kaca saka omah, nggunakake gaya salinan sing padha nanging nambah teknik "maca-cepet" sing ngidini konsumen gampang maca luwih akeh tembung per detik sing pungkasane "ilang ”Ing crita.

Ditampa dening PRETTYBIRD kanthi kolaborasi karo Interlude lan Drastic x Co., tujuan kasebut uga ngluncurake video kanthi interaktif, sing ngidini para pamirso bisa nyelehake film kanthi luwih jero kanthi online supaya bisa ngakses konten tambahan lan njelajah itinerary 24 jam. liyane babagan saben pengalaman LA sing ditampilake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.