24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Turkish Airlines kanggo nampilake Batmobile ing ITB Berlin

0a1a_985
0a1a_985
ditulis dening editor

BERLIN, Jerman - Batmobile ikonik sing rame liwat Warner Bros.

Print Friendly, PDF & Email

BERLIN, Jerman - Batmobile ikonik sing rame liwat Warner Bros. Petualangan aksi mbesuk Batman v Superman: Dawn of Justice bakal ditampilake ing ruang Turki Airlines ing ITB Berlin ing antarane 9 -13 Maret 2016.

"Minangka maskapai utama sing mabur menyang luwih akeh negara lan tujuan internasional tinimbang maskapai liyane ing donya, kita seneng banget dadi sponsor resmi salah sawijining film sing paling diantisipasi taun iki. Aku percaya kemitraan iki ora mung bakal menehi tandha positif marang maskapai penerbangan Turki dadi merek global nanging uga bakal nggawe semangat film ing ITB Berlin: Kita seneng nampilake Batmobile anyar sing ditampilake ing Batman v Superman: Dawn of Justice ing ITB Berlin, salah sawijining pameran dagang plancongan utama ing donya, ”komentar Pak Ahmet Olmuştur, CMO Turkish Airlines.

Saliyane ndeleng model kendharaan paling anyar, pengunjung ing ruang Turkish Airlines ing ITB Berlin bakal bisa ndeleng rekaman film eksklusif lan nampa barang-barang promosi kanthi tema film, kayata pandhuan perjalanan Time Out kanggo Gotham City lan Metropolis, sing maskapai kasebut ditampilake minangka "gateway" paling anyar.

Ing film kasebut, adegan penting ditampilake ing pesawat 777 Turkish Airlines karo Wonder Woman, dimainake dening Gal Gadot. Turkish Airlines uga ngluncurake pengalaman bertema film inovatif sing menehi para penggemar ndeleng jagad Super Heroes sing apik. Dheweke kaping pisanan tampil ing layar amba nalika film kasebut ditampilake ing bioskop tanggal 25 Maret 2016.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.