Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Warta Breaking Travel LGBTQ Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News Pengumuman Pers Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UAE Warta Breaking UK Maneka Warta

CEO Emirates prédhiksi Penerbangan Global: Sampeyan kalebu bagean!

Prediksi CEO Emirates Sir Tim Clark kanggo Penerbangan ing taun 2025?
Clark
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sir Tim Clark siyap nuduhake visi, kepiye industri penerbangan bakal dibentuk lan katon kaya ing taun 2025?

"Pandemi kasebut kalebu gangguan," ujare Sir Tim Clark, CEO maskapai paling beda ing donya. Sir Tim Clark minangka Presiden ing Airlines Emirates. Dheweke minangka wong sing kerja ing njaba kothak tinimbang pangareping maskapai apa wae.

Kolaborasi karo Pak Clark wae bakal dadi masalah kanggo sapa wae ing industri penerbangan lan plancongan lan pariwisata. Tanggal 12 November anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia , pamaca saka eTurboNews, lan liyane Mitra ICTIC bisa ketemu Pak Clark kanthi virtual nalika bakal menehi sesanti kanggo para peserta ing Konferensi Pariwisata Internasional lan Investasi Internasional tanggal 11-13 November.

Tim Clark ujar manawa bakal ana panjalukan sing didhukung maneh luwih cepet tinimbang mengko, lan maskapai jaringan bisa bali luwih kuwat tinimbang mbiyen. Panjaluk bakal bali, mula maskapai kudu njaga produk fisik lan nggunakake alat pemasaran supaya merek tetep bisa dipikirake para pelanggan.

Kurang tanggepan pamrentah sing kohesi ora migunani. Kanthi metrik sing meh ora bisa ditemtokake tegese pamrentah terus nindakake kekarepane.

Ana panjaluk kargo sing gedhe, kanthi pambukaan rute 70-80 didhukung dening kebutuhan ruang kargo, sing mbantu nyuda kekurangan dhuwit kanthi signifikan.

Clark bakal nerangake crita sukses, rencana, lan cara ndeleng industri penerbangan bakal dibentuk lan katon kaya ing taun 2025 KTT Investasi Pariwisata ITIC mbesuk tanggal 9-11 November bareng karo WTM, World Travel Market.

Wong sing dadi maskapai Emirates Airlines yaiku CEO Dubai kanthi terbuka amarga dheweke dadi Emirates Airlines. Emirat minangka maskapai pertama ing donya sing dadi wajib kanggo para penumpang duwe tes COVID-19, lan kabeh beda karo operator iki.

56 yuta penumpang wiwit 2019-2020, 270 pesawat widebody lan 157 tujuan ing saindenging jagad minangka cara Emirat nyambungake jagad iki menyang lan liwat pusat global ing Dubai.

Staff Emirat asale saka 172 negara lan tanggal 31 Maret maskapai kasebut duwe 59,519 wong ing gaji kasebut.

Ing taun 1984, Syekh Mohammed bin Rashid al Maktoum, dadi Menteri Pertahanan UEA lan anggota kulawarga kerajaan sing maju ing Dubai, njaluk Sir Maurice Flanagan, sing dadi direktur dnata, kanggo miwiti maskapai. Ing wulan Desember taun kasebut, rencana bisnis lengkap wis siyap, lan jeneng "Emirat" dipilih kanggo maskapai anyar.

Pak Clark minangka lintang sing padhang ing Konferensi Pariwisata lan Investasi Internasional .

Kanggo informasi luwih lengkap lan link kanggo ndhaptar gratis klik kene

Speaker sing dijadwalake ing KTT virtual ITIC sajrone WTM 9-11 November wis siyap mbantu lan mbangun maneh industri pariwisata lan pariwisata.

Mbentuk Masa Depan Penerbangan lan proyeksi ing taun 2025
layar nembak 2020 11 02 ing 19 44 47

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.