24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Maskapai 'maskapai penerbangan paling apik ing Nigeria'

0a1a_1029
0a1a_1029
ditulis dening editor

IBADAN, Nigeria - Ethiopian Airlines dipilih dadi maskapai penerbangan paling apik ing Nigeria dening Asosiasi Nasional Agen Perjalanan Nigeria (NANTA) tanggal 17 Maret 2016.

Print Friendly, PDF & Email

IBADAN, Nigeria - Ethiopian Airlines dipilih dadi maskapai penerbangan paling apik ing Nigeria dening Asosiasi Nasional Agen Perjalanan Nigeria (NANTA) tanggal 17 Maret 2016. Upacara kasebut ditindakake ing rapat umum tahunan ke-40 Asosiasi ing Premier Hotel Ibadan.

1500 anggota Asosiasi milih lan Etiopia entuk suara mayoritas kanggo menang. Manajer Wilayah Airlines Ethiopia kanggo Nigeria, Pak Solomon Begashaw, diwenehi penghargaan dening mantan Presiden NANTA, Alhaji Aminu.

Ing pidato sing ditampa, Mr Begashaw nyritakake babagan nilai-nilai Airlines Ethiopian, khususe cita-cita pan-Afrika ing inti saka Etiopia, keamanan penumpang sing penting, kerja keras, lan pangembangan ketrampilan. Dheweke ujar manawa maskapai kasebut kerja keras kanggo terus ningkatake layanane.

Pak Begashaw ngumumake manawa para plancong sing golek visa Ethiopia bisa njaluk bantuan saka operator tur sing wis terdaftar ing Nigeria, lan ora perlu ngunjungi kedutaan Besar Ethiopia ing Abuja. Ethiopia, omah Uni Afrika (AU), minangka rencana AU kanggo nggawe lelungan luwih gampang kanggo wong Afrika ing sekitar Afrika. Ing operator tur kasebut, operator tur bakal bisa nyedhaki kedutaan saka klien, supaya bisa nyegah alangan para turis lan turis. Étiopia pengin nyengkuyung para turis ngunjungi negara kasebut. Iki nduwe sejarah sing akeh lan paling akeh Situs Warisan Dunia UNESCO ing Afrika. Penyederhanaan proses visa kanggo warga Nigeria minangka salah sawijining cara Ethiopia kanggo nyengkuyung pariwisata.

Ethiopian Airlines wis mabur menyang Nigeria wiwit taun 1960. Dina iki ET mabur menyang Lagos, Abuja, Enugu lan Kano.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.