24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Viking Ocean Cruises ngrayakake ngambang saka kapal kaping telu

0a1_4730
0a1_4730
ditulis dening editor

LOS ANGELES, CA – Viking Ocean Cruises today announced its third ship—the 930-passenger Viking Sky—was “floated out,” marking a major construction milestone and the first time that the new ship to

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, CA – Viking Ocean Cruises today announced its third ship—the 930-passenger Viking Sky—was “floated out,” marking a major construction milestone and the first time that the new ship touches water. The traditional ceremony took place yesterday at Fincantieri’s Ancona shipyard, just one day before the company takes delivery of its second ship, Viking Sea, which will officially debut to guests next month. Viking Sky is scheduled for delivery in early 2017. The company also today announced that it has placed an order with Fincantieri for three additional sister ships, which will bring Viking’s total number of ocean ships to six by 2020.

"Iki minangka dina khusus nalika kapal anyar ketemu banyu kaping pisanan. Iki kapal kaping telu sing bakal diluncurake sajrone telung taun, mula pancen dadi wayahe bangga kanggo kabeh kulawarga Viking, "ujare Torstein Hagen, pendiri lan ketua Viking Cruises. "Kapal pertama kita, Viking Star, wis sukses banget ing musim prawan. Aku ngarepake limang kapal adhine sing bakal sukses kanthi sukses nalika debut ing taun-taun kepungkur. "

Upacara pelampung penting banget amarga nuduhake kapal sing pindhah menyang tahap pungkasan konstruksi. Nglayar Viking Sky diwiwiti kira-kira jam 4:30 sore wektu lokal, lan sesuai karo tradhisi maritim, sawijining madrina - wanita istimewa sing dihormati - sing nulungi upacara kasebut. Marit Barstad, mbakyu Ketua Viking Torstein Hagen, dadi madrina Viking Sky lan ngelas koin recemorative ing ngisor tiang kapal sing makili telung taun kelairane kulawarga: 1911 (ibu Ragnhild "Mamsen" Hagen, sing jenenge deli Mamsen ing Norwegia jenenge; 1943 (Taun lair Ms. Barstad dhewe) lan 1948 (taun lair sadulur lan Ketua Viking Torstein Hagen). Ms. Barstad uga ngethok tali supaya banyu mulai mili menyang dermaga kapal. Nindakake proses rong dina sing bakal nyetel Viking Langsung katon langit, dheweke banjur bakal dipindhah menyang dermaga klambi cedhak kanggo konstruksi pungkasan lan pambangunan interior.

Viking Star, Viking Sea lan Viking Sky

Kapal segara Viking duwe tonase reged 47,800 ton, duwe 465 kabin lan nampung 930 penumpang. Viking Sky minangka nomer telu saka enem kapal pesiar segara kanthi pesenan lan bakal dikirim ing wiwitan 2017; telung kapal sing isih ana jeneng bakal dikirim ing pungkasan taun 2017, 2018 lan 2020. Diklasifikasikake karo Cruise Critic minangka "kapal cilik", armada segara Viking nduweni keanggunan sing durung jelas lan desain Skandinavia modern. Sorotan kalebu:

• Kabeh Veranda Staterooms: Tamu bisa milih saka limang kategori stateroom, wiwit saka 270 kaki persegi Veranda Stateroom, kabeh nganggo veranda pribadi lan fasilitas premium sing kalebu kasur ukuran raja kanthi seprei mewah, shower besar, perlengkapan mandi mewah, jedhing jedhing sing digawe panas lan TV LCD layar datar interaktif gedhe kanthi film sing dikarepake.

• Suite Explorer: Kapal kasebut nampilake 14 Suite Explorer, yaiku suite rong kamar wiwit 757 nganti 1,163 kaki persegi sing nawakake pemandangan sing nyapu saka veranda pribadi sing mbungkus uga fasilitas lan fasilitas sing paling gedhe ing kategori kasebut.

• Rong Pilihan Kolam: Saliyane Kolam Utama kanthi atap sing bisa ditarik nalika nglangi musim apa wae, kapal kasebut nduwe kolam renang Infinity Pool sing digawe kaca kaping pisanan ing buritan, saéngga para tamu bisa nglangi ngubengi tujuane .

• LivNordic Spa: Selaras karo warisan Nordik Viking, Spa ing papan dirancang kanthi filsafat kesehatan holistik Skandinavia - saka tradhisi sauna sing umure pirang-pirang abad nganti Snow Grotto, ing endi kepingan salju mudhun alon-alon saka langit-langit kanthi hawa sing adhem. Berlitz Cruising & Cruise Ships 2016 milih salah sawijining "5 spa kapal pesiar paling apik."

• Lounge 'Explorers' lan Mamsen: Nuduhake koktail karo kanca-kanca. Entuk sarapan Norwegia lan buku sejarah bahari. The Explorers 'Lounge lan toko gourmet Mamsen minangka papan sing apik ing gandhewa lan dirancang kanthi semangat Skandinavia, kanggo istirahat lengkap lan gumun karo pemandangan sing nyapu liwat windows kaping pindho.

• Wintergarden: Tamu sing golek katenangan bakal ditemokake ing Wintergarden. Ing papan sing apik iki ing sangisore kanopi kayu trisel Skandinavia, para tamu bisa nyenengi layanan teh sore.

• Pilihan Mangan: Viking Star nawakake macem-macem lokasi restoran lan pilihan panganan — saka panedhaan sing apik ing The Restaurant, sing nyedhiyakake telung panganan lengkap lan pilihan kuliner paling jembar, lan World Café, sing nyedhiyakake tarif internasional lan spesialisasi regional - menyang restoran sing intim pengalaman ing Meja The Chef, sing nawakake menu rasa multi-kursus lengkap karo anggur, lan Manfredi, sing nyedhiyakake pasta lan favorit Italia sing anyar. Kajaba iku, Meja Pawon fokus ing masakan daerah saka pasar nganti meja; Pool Grill khusus kanggo burger gourmet; teh sore lan scone kasedhiya ing Wintergarden; lan Mamsen nglayani rega gaya Norwegia. Salajengipun, kanthi macem-macem pilihan kanggo papan njobo nalika nedha, Viking Star nawakake paling akeh panganan ing segara.

• Enriching Entertainment: Nyambung tamu menyang tujuane liwat pengalaman asli yaiku Viking nalika nggawe "pelayaran wong sing mikir." Tinimbang kasino lan slide banyu, tamu ditawakake Currency® Budaya Viking kalebu: ceramah kelas internasional babagan sejarah lan seni; ngicipi anggur vintaj saka tujuane; menu restoran sing diilhami dening masakan lokal; wicara port informatif; enriching Destination Performances nampilake pertunjukan folkloric lan musisi sing main musik regional lan klasik; sekolah masak ing papan sing ngidini para tamu sinau babagan nyiyapake spesialisasi lokal.

• Fitur Berkelanjutan: Dirancang kanthi lingkungan, Viking Star nampilake mesin hibrida hemat energi, lambung lan busur streamline sing dioptimalake kanthi dinamis kanggo efisiensi bahan bakar maksimum lan peralatan sing nyuda polusi pembuangan lan memenuhi peraturan lingkungan sing paling ketat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.