Hotel mewah sing nggunakake teknologi udara plasma kanggo nglindhungi tamu lan karyawane

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hotel mewah sing nggunakake teknologi udara plasma kanggo nglindhungi tamu lan karyawane

Plasma Air, inovator terkemuka solusi Indoor Air Quality (IAQ), ngumumake saiki sawetara merek hotel mewah mewah wis milih sistem ionisasi. Ing MarriottHotel Koleksi Autografis lan Ritz-Carlton lagi nginstal teknologi ionisasi bipolar ing sistem HVAC situs 'kanggo mbantu netralake virus, kayata COVID-19.

Hotel El Paso sing bersejarah ing Paso del Norte, Koleksi Autografis ana ing distrik kutha. Wis dibukak maneh sawise direnovasi patang taun, pirang-pirang yuta dolar lan kalebu fitur keamanan sing ditambahake ing jaman pandemi saiki. Hotel kasebut, sing wiwitane dibukak ing taun 1912, nggunakake teknologi ionisasi Plasma Air ing saindenging sistem HVAC. Teknologi Plasma Air wis kabukten bisa nyuda bakteriofag MS2, pengganti SARS-CoV-2 (virus sing nyebabake COVID-19) nganti 99%. "Kita kalebu Hotel Otot Marriott pisanan ing donya sing nginstal sistem sing ngresiki udara nganti level iki," ujare Carlos Sarmiento, manajer umum hotel kasebut. "Nalika nindakake proyek iki, kita siyap mulihake elemen arsitektur properti umur 108 taun, nggawe ruang acara lan fasilitas sing apik, lan menehi tujuan kuliner sing beda-nanging COVID-19 nggawe kebutuhan kanggo ningkatake kualitas udara ing kabeh bangunan. wilayah hotel. Ing taun 2020, ora ana fasilitas sing luwih aman tinimbang keamanan. ”

Sistem ionisasi Plasma Air gampang dipasang ing sistem HVAC hotel - ngirim solusi ionisasi menyang kabeh 350 kamar tamu lan ruang publik - kanggo mateni virus udhara kanthi aman. Sistem Plasma Air uga nyuda bakteri, cetakan, ambu, lan senyawa organik sing ora stabil, kanthi proaktif ngresiki udakara jam tanpa produk utawa bahan kimia sing mbebayani.

Ritz-Carlton sing bakal teka ing Skotlandia Paradise, Scottsdale Arizona, bakal diwiwiti ing taun 2021 lan uga bakal nampilake sistem ionisasi Plasma Air canggih. Properti Ritz-Carlton Paradise Valley wis prioritas kanggo ngawasi keamanan tamu nalika dibukak. Pangembangan kemewahan 122 hektar, $ 2 milyar bakal kalebu belanja mewah, keramahan, makan, Resor 215 kamar, lan 81 villa omah. Villa-villa bakal dadi properti pertama ing aset merek sing duwe udara terionisasi.

Sajrone nem wulan kepungkur, pangembang lan pangembang Five Star Development wis milih prioritas properti kanggo nyetel sawetara aspek proyek kasebut supaya bisa ngatasi keamanan, kesehatan, lan kesehatan para tamu ing mangsa ngarep. "Kita bubar nggawe rong upgrade kanggo tahap pertama komunitas. Resor kasebut lan kabeh 81 villa perumahan bakal duwe udara terionisasi ing saindenging, nggunakake sistem Plasma Air, "ujare Jerry Ayoub, presiden Five Star Development. "Kanthi masalah kesehatan sing diadhepi saiki, kalebu ionisasi Plasma Air minangka tambahan sing dibutuhake kanggo njamin aliran udara sing resik lan aman paling dhuwur ing saindenging properti." Five Star tuku luwih saka 1,000 sistem saka Plasma Air kanggo dipasang ing kabeh villa, resor, toko, ruang makan, kesehatan, lan ruang istirahat, kanggo nyuda resiko penyakit lan wabah infeksi, kayata COVID-19. 

"Udara njero ruangan sing resik dadi komoditas sing larang regane ing industri hotel, lan kanthi mangkono, sistem pemurnian udara HVAC wis ora kepenak dimiliki maneh, nanging kudu ana kompetitif," ujare Larry Sunshine, Presiden Plasma Air. "Kita ngerti manawa industri hiburan lan keramahtamahan paling angel nalika pandemi iki, lan saiki kita ndeleng para petugas hotel sing nyoba mbukak mode pemulihan kanthi teknologi canggih kaya Plasma Air. Kita seneng banget ndhukung dhukungan COVID-19 kanggo merek terkenal kaya donya kaya Marriot lan The Ritz Carlton. ” 

Print Friendly, PDF & Email