Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Asosiasi Kongres lan Konvensi Internasional lan Kutha Kaohsiung mlebu Protokol Kaohsiung

Asosiasi Kongres lan Konvensi Internasional lan Kutha Kaohsiung mlebu Protokol Kaohsiung
Asosiasi Kongres lan Konvensi Internasional lan Kutha Kaohsiung mlebu Protokol Kaohsiung
ditulis dening Harry S. Johnson

ICCA - Kongres Internasional lan Asosiasi Konvensi ngumumake bareng karo kutha Kaohsiung, Framework Protokol Kaohsiung minangka asil warisan utama Kongres ICCA kaping 59. Kita mbayangake mbesuk acara global lan kabeh diwiwiti ing kene. Ing taun iki, Kongres ICCA wis diowahi dadi pengalaman hibrida kaya liyane. Minangka bagéan saka program Kongres interaktif suwene enem minggu, kabeh komunitas ICCA global gegandhengan karo siji liyane lan nemokake ide, format lan teknologi anyar.

Bareng nggawe "Kaohsiung Protocol", kerangka kerja akeh sing ngenali tren utama lan strategi utama sing bakal nggawe industri rapat internasional bisa maju, saiki lan mbesuk. Tren sing diidentifikasi kalebu Model Bisnis Inovatif, Risiko Bersama, Restrukturisasi Digital & Acara Hibrida, lan Strategi Keterlibatan & Nilai Enhanced.Presiden ICCA James Rees negesake: "Wis dadi hak istimewa kanggo kerja sama karo Pamrentah Kota Kaohsiung lan matur nuwun marang kabeh Pemangku kepentingan Kota Host kanggo komitmen kanggo munggah menyang tantangan sing diwenehake dening pandemi global lan mbayangake maneh Kongres ICCA lan nggawe acara hibrida sing bakal tumindak minangka studi kasus "langsung" kanggo kabeh industri acara lan pungkasane bakal nyedhiyakake kerangka kerja kanggo masa depan asosiasi kita sing bakal dilebokake ing Protokol Kaohsiung - kerangka kerja sing didokumentasikan kanthi nyata sing bakal dadi warisan nyata acara taun iki - lan iki bakal resonate karo anggota nganti pirang-pirang taun. "

Kerangka Protokol Kaohsiung minangka tanggapan ICCA tumrap tren global utama kayata kemajuan teknologi, keamanan lan kesehatan, lan ngerteni pamiarsa generasi sabanjure, kabeh mengaruhi industri acara global. Kita kesimpulan manawa dadi tugas uga hak istimewa industri acara kanggo menehi kontribusi kanggo kemajuan masyarakat liwat promosi nilai-nilai inti kayata ekonomi ilmu, pembangunan berkelanjutan, lan hubungan global.

Gregg H. Talley, moderator klompok kerja Protokol Kaohsiung lan CEO Grup Manajemen Talley nambahake: "Minangka dina sing nyenengake kanggo ndeleng asil saka Protokol Kaohsiung nalika ditandatangani. Kita duwe kerangka kerja supaya anggota dibangun adhedhasar masukan pelanggan. Lan kita duwe dalan sing menarik babagan model bisnis inovatif, kolaborasi industri lan pembelaan. Tujuane yaiku nggawe warisan kanggo Kongres Kaohsiung - Misi wis tuntas! ”

Iki minangka kerangka kerja anyar kanggo ngenali lan prioritas tren lan strategi penting kasebut. Kita nyuwun anggota ICCA lan masarakat kanthi sakabehe, supaya menehi referensi babagan Kerangka Protokol Kaohsiung kanggo koordinasi pembangunan mbesuk.

CEO ICCA Senthil Gopinath: "Tujuan utama ICCA yaiku miwiti maneh industri kanthi aman lan berkelanjutan. ICCA minangka asosiasi industri rapat global mutusake nggawe kerangka kerja sing bakal ngidini lan ndhukung anggota ICCA lan industri acara bisnis sing luwih akeh kanggo nggunakake ilmu, praktik paling apik lan ngerti model bisnis anyar ". 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.