News

New York Times Square dievakuasi amarga bisa uga terorisme

timessquare
timessquare
ditulis dening editor

Seksi Times Square ing New York kudu diblokir lan dievakuasi saiki amarga polisi nyelidiki truk sing curiga amarga kemungkinan terorisme.

Truk kasebut ditinggalake mlaku lan ora ana sing mlebu.

Print Friendly, PDF & Email

Seksi Times Square ing New York kudu diblokir lan dievakuasi saiki amarga polisi nyelidiki truk sing curiga amarga kemungkinan terorisme.

Truk kasebut ditinggalake mlaku lan ora ana sing mlebu.


Sawise mriksa truk kasebut, polisi menehi cetha kabeh udakara jam kepungkur, lan bagean-bagean ing Times Square wis dibukak maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.