News

Gulfstream G500 lan G600 entuk tonggak sejarah

0a1_4917
0a1_4917
ditulis dening editor

SAVANNAH, GA - Gulfstream Aerospace Corp dina iki ngumumake bubar gabung karo pesawat ing artikel uji coba penerbangan pertama Gulfstream G600, sing nuduhake kemajuan sing mantep ing program G600.

Print Friendly, PDF & Email

SAVANNAH, GA - Gulfstream Aerospace Corp dina iki ngumumake bubar gabung karo pesawat ing artikel uji coba penerbangan pertama Gulfstream G600, sing nuduhake kemajuan sing mantep ing program G600.

Nalika produksi terus kanggo G600, program uji coba penerbangan Gulfstream G500 uga entuk sawetara tonggak kanggo kalebu nampa Otoritas Inspeksi Jenis (TIA) program pertama saka Administrasi Penerbangan Federal (FAA). FAA nerbitake TIA kanggo kompatibilitas inlet lan ngidini Gulfstream nindakake tes iki kanggo kredit sertifikasi.


Program tes penerbangan G500 kanthi resmi diwiwiti tanggal 18 Mei 2015, nalika artikel tes penerbangan G500 pertama, T1, ngrampungake penerbangan kaping pisanan. Wiwit kuwi, T1 wis nggayuh kecepatan maksimal Mach 0.995, dhuwure maksimal 53,000 kaki / 16,154 meter lan bubar ngrampungake penerbangan kaping 100. Armada tes, sing kalebu papat artikel tes penerbangan (T1-T4), wis nglumpukake luwih saka 800 jam wektu mabur.

"Nggayuh tonggak sejarah kasebut ngomong babagan kedewasaan program kasebut lan nduduhake komitmen kita kanggo njamin pesawat kasebut bisa menehi kinerja, keamanan lan kehandalan sing dijanjekake," ujare presiden Burnstream, Mark Burns. "Gabung wing-to-fuselage gabung minangka langkah penting kanggo ngasilake G600 pisanan lan nuduhake kemajuan sing terus maju menyang pesawat pertama. Peluncuran resmi tes sertifikasi babagan G500 nyoroti upaya sing ditindakake kanggo entuk sertifikasi ing taun 2017. Bebarengan, prestasi kasebut mbuktekake kenapa Gulfstream dadi pimpinan penerbangan bisnis. "

T1 fokus ing ekspansi amplop lan saiki lagi nyoba uji kualitas mabur. Pesawat kasebut uga wis ngrampungake tes flutter lan kios awal lan tes bentuk es.

T2 bubar ngrampungake tes kompatibilitas inlet ing Pangkalan Angkatan Udara Eglin, Florida. Tes kasebut mbabarake mesin G500's Pratt lan Whitney Canada PW814GA kanthi kondisi angin kenceng kanthi nggunakake blower gedhe, kanthi artine ngasilake angin nganti 45 mph (72 km / jam). Pesawat kasebut dipanggonke ing macem-macem sudhut kanggo nduduhake fungsi mesin kanthi bener wiwit dianggur nganti lepas landas sajrone kondisi salib lan tailwind. Kanthi rampung tes kompatibilitas inlet, T2 bali menyang validasi akeh penerbangan lan uji coba sistem pesawat.

T3 bakal miwiti nyoba sistem anti-es swiwi sawise bubar ngrampungake tes rendhem adhem. Minangka bagean saka tes kasebut, pesawat kasebut nggawe penerbangan kaping pisanan ing njaba Amerika Serikat, tekan ruang udara Kanada kanggo ngrampungake evaluasi rendhem adhem. T3 fokus ing tes Symmetry Flight Deck ™ sing anyar, sistem perlindungan es lan macem-macem sistem mekanik liyane.

T4, amben test kanggo avionik, saluran cairan sing gampang kobong, konsumsi banyu lan sistem pilihan (banyu / limbah, penerangan, perlindungan geni), mung nampa nganyari piranti lunak paling anyar kanggo miwiti nyoba sistem avionik sing dianyari.

Pesawat uji coba kaping lima, P1, ana ing pusat Penyelesaian Savannah, sing nampa interior sing dipasang lan bakal digunakake kanggo nyoba elemen kabin.

Karya ekstensif uga dilanjutake ing fasilitas laboratorium G500 lan G600 sing canggih, ing endi tes luwih saka 47,200 jam wis rampung. Ing wulan Februari, manuk wesi G600 nggawe penerbangan kaping pisanan, nyetel tes lan validasi sing dibutuhake kanggo penerbangan pertama G600. Manuk wesi ngidini para insinyur kanggo nyoba kontrol penerbangan lan sistem mekanik, kalebu peralatan pendaratan, rem lan hidrolik.

G500 bisa mabur 5,000 mil laut / 9,260 kilometer ing Mach 0.85 utawa 3,800 nm / 7,038 km ing Mach 0.90. G600 sanggup lelungan 6,200 nm / 11,482 km ing Mach 0.85 utawa 4,800 nm / 8,890 km ing Mach 0.90.

Loro-lorone pesawat kasebut nduwe pesawat terbang simetri anyar Teluk Revolley ™ ™, sing nggabungake sisih kontrol aktif, panel layar sentuh terintegrasi, sistem visi sing ditingkatake generasi sabanjure (EVS III) lan avionik Honeywell Primus Epic.

Kabin kanggo G500 lan G600 dioptimalake kanggo keamanan, kenyamanan lan andal. Pesawat kasebut bisa nggawa nganti 19 penumpang, duwe kamar mandhi maju lan aftore lan nyakup galeri ukuran sing bisa ditemokake ing bagean ngarep utawa mburi pesawat. G500 lan G600 nduweni ketinggian kabin industri 4,850 ft / 1,578 m ing FL510 lan 100 persen hawa seger sing beredar saben rong menit.

G500 dijadwalake bakal nampa sertifikasi jinis ing 2017 lan dikirim ing taun 2018. G600 diprakirake bakal mlebu layanan ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.