Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Walanda News Lelungan Rel Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sepur Walanda tiba ing ndhuwur patung buntut paus raksasa

Sepur metro Walanda tiba ing ndhuwur patung buntut paus raksasa
Sepur Walanda tiba ing ndhuwur patung buntut paus raksasa
ditulis dening Harry S. Johnson

Sepur metro sing ala wis nabrak alangan mandeg ing stasiun metro De Akkers ing kutha Spijkenisse, Walanda, supaya bisa slamet saka lemah kanthi seni modern.

Ing insiden aneh, kereta api nabrak alangan stasiun udakara jam 12.30 esuk dina Senen. Kanthi matur nuwun sanget, ora ana penumpang sing numpak kapal nalika kedadeyan kasebut, lan supire ora kena cilaka. 

Foto lan video saka adegan kasebut nuduhake kreta sepur ing kreta robek dening patung tailfin paus kembar sing apik banget sing judhule 'Disimpen dening Paus Paus', sing udakara 25 kaki menyang langit.

Sopir kasebut digawa menyang rumah sakit minangka pancegahan, nanging dilaporake ora cilaka. Ora bisa dicritakake maneh kanggo sepur, nanging jendhela mburi sing dibanting, sawetara kreta gundhul nalika tengah wengi. 

Pejabat kutha saiki ngadhepi tugas sing angel kanggo nyopot kereta kasebut saka ndhuwur karya seni raksasa kasebut, sing diarani "Disimpen dening Ekor Paus '. Apa kemungkinan… ?!

"Iki bakal olahraga. Bakal butuh sawetara wektu, ”ujare juru bicara polisi marang media lokal.

"Ana loro buntut. Yen metro wis nemplek karo buntut liyane, aku mesthi bakal tiba. Mesthi wae katon puisi, nanging pancen begja yen sepur kasebut digawa nganggo buntut, "ujare Maarten Struijs, seniman lan arsitek sing nggawe paus kasebut.

Penyelidikan babagan kahanan kacilakan lan kepiye kreta mabur adoh banget saka rel sing saiki ditindakake. Miturut media Walanda, sopir kasebut dicekel lan digawa takon, nanging iki minangka prosedur polisi standar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.