24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional budaya Education Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News Resorts tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Yayasan Sandal: Yayasan Perjalanan sing Tanggung jawab Favorit

Draft otomatis
Yayasan Sandal

Pakaryan pinunjul saka Yayasan Sandal kanggo ngembangake komunitas Karibia lan menehi inspirasi ing pangarep-arep masarakat ing wilayah kasebut maneh diakoni amarga dijenengi "Yayasan Perjalanan Filosofi Bertanggung Jawab / Favorit Favorit" ing Penghargaan Pilihan Agen sing bergengsi kanggo taun kapindho. Pengumuman kasebut digawe ing acara industri perjalanan Kanada sing diantisipasi sing dianakaké meh ing tanggal 1 Oktober 2020.

Yayasan Sandals didegake ing taun 2009 dening Wakil Ketua Sandals Resorts International, Adam Stewart, kanggo nggedhekake karya filantropi sing dadi fungsi inti saka rantai resort mewah kalebu wiwit dibukak 39 taun kepungkur.

"Karibia iku omah, lan masarakat kalebu kulawarga. Kita duwe komitmen kanggo investasi maneh ing omah lan menehi kesempatan sing mbantu masarakat wilayah kita percaya lan nggawe masa depan sing luwih apik kanggo awake dhewe lan generasi mbesuk, ”ujare Adam Stewart, Wakil Ketua Sandals Resorts International.

Yayasan Sandal: Yayasan Perjalanan sing Tanggung jawab Favorit

Penghargaan Pilihan Agen didegake ing taun 1999 dening Baxter Media sing berbasis ing Toronto lan publikasi unggulan, Kanada Travel Press lan Travel Courier. Survei taunan minangka conto paling gedhe saka agen perjalanan Kanada sing milih supplier lelungan favorit ing macem-macem kategori. Ing taun iki, sanajan sajrone pandemi COVID-19, cedhak 6,000 profesional lelungan Kanada milih ing 38 kategori.

Stewart, sing uga dadi Presiden Yayasan Sandal, negesake: "Kita ngucapke matur nuwun banget amarga diakoni dening agen perjalanan luar biasa ing saindenging Kanada kanthi penghargaan iki. Dheweke minangka mitra kritis sing bisa nggarap kerja kita. Bebarengan karo anggota tim, tamu, lan mitra, kita wis menehi kesan positif ing urip luwih saka 990,000 wong. ”

Yayasan Sandal: Yayasan Perjalanan sing Tanggung jawab Favorit

Ing taun 2019, Yayasan Sandal ditampa dening Departemen Komunikasi Global Perserikatan Bangsa-Bangsa minangka salah sawijining organisasi sing upayane nyumbang akeh kanggo ngetrapake Agenda Pengembangan Berkelanjutan lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDGs).

Sanajan wilayah kasebut ngalami kahanan sing durung mesthi amarga pengaruh pandemi COVID-19, Yayasan kasebut tetep dadi suar, menehi pitulung lan dhukungan kanggo kulawarga lan layanan sosial.

Yayasan Sandal: Yayasan Perjalanan sing Tanggung jawab Favorit

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Sandals Foundation, ujar manawa amal terdaftar bakal terus nindakake peranane kanggo mesthekake manawa wolung pulau sing digunakake ing trek kasebut bisa diterusake kanthi mangsa ngarep.

"Minangka organisasi regional, kita dadi misi investasi ing pembangunan berkelanjutan Karibia. Kita bakal terus nguatake komunitas, investasi literasi lan pendhidhikan, dhukungan saka mata pencaharian, melu para pemudha, mbantu wong-wong sing butuh, nguatake kesehatan, lan nglindhungi lingkungan liwat program sing ngowahi urip sing menehi kekuwatan, "ujare Clarke.

Yayasan Sandal makarya ing Jamaika, St. Lucia, Grenada, Antigua, Barbados, Turki lan Caicos, lan Bahama sing makarya ing bidang pendhidhikan, komunitas, lan lingkungan.

Warta liyane babagan Sandal

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.