24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Maskapai Lufthansa nguatake hubungan karo India

flug2piworen
flug2piworen
ditulis dening editor

INDIA (eTN) - Lufthansa (LH), maskapai penerbangan Jerman, nambah hubungan jangka panjang karo India, kanthi sukses Startup Expo tanggal 23 April, kanthi kolaborasi karo The Indus Entrepreneu

Print Friendly, PDF & Email

INDIA (eTN) - Lufthansa (LH), maskapai penerbangan Jerman, nambah hubungan jangka panjang karo India, kanthi sukses Startup Expo tanggal 23 April, kanthi kolaborasi karo Pengusaha Indus.

LH wis suwe melu acara kasebut, lan Wolfgang Will, Direktur Asia Kidul LH, ujar manawa "wiwitan minangka masa depan." Dheweke ujar manawa pameran kasebut, sing narik ribuan bocah lanang-wadon lan wanita, menehi penghargaan kanggo energi wirausaha ing India.


Serangkaian acara lokal dianakake ing macem-macem wilayah sadurunge pameran kasebut sanajan dina Setu ing Gurgaon, sing ditangani dening Will; Amitabha Kant, sing dadi kepala kebijakan nggawe Niti Ayog saiki lan wis pirang-pirang taun dadi turisme; lan jero Kalra, pangadeg Priksa My Trip.

Kant ujar manawa masa depan duweke dunia digital, lan para wirausahawan sing berkembang kudu duwe pandangan lan pandangan dunya. Dheweke nyathet sawetara wilayah sing dibutuhake kanggo startup. Ekspo kasebut narik kawigaten para mudha saka macem-macem sektor, kalebu obat, teknologi, lan panganan.

Proyek Runway to Sukses Lufthansa narik akeh para pemuda sing pengin ngukir karir ing perusahaan dhewe, dudu mung dadi pencari kerja.

Kant ujar manawa sektor perdagangan, pertanian, lan manufaktur duwe kesempatan gedhe kanggo startup.

Bos paling dhuwur LH ujar manawa ekonomi gedhe ing India cocog kanggo para pendhaptar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.