News

Menteri Pariwisata saka Afrika Selatan, Madagaskar lan Seychelles ketemu nalika karnaval

seychellesETN_39
seychellesETN_39
ditulis dening editor

Menteri Pariwisata saka Afrika Selatan lan Madagaskar njupuk kesempatan kanggo ketemu karo Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles nalika ana ing pulau kasebut kanggo karnaval tahunan.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata saka Afrika Selatan lan Madagaskar njupuk kesempatan kanggo ketemu karo Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles nalika ana ing pulau kasebut kanggo karnaval tahunan.

Derek Hanekom, Menteri Pariwisata Afrika Selatan; Roland Ratsiraka, Menteri Pariwisata Madagaskar; lan Alain St.Ange, Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles lan para kepala pariwisata nggawe wektu sajrone Edisi 6 Carnaval International de Victoria ing Seychelles supaya dheweke bisa ngrembug babagan diskusi lan pariwisata.


Menteri Pariwisata ing Afrika Selatan lan Madagaskar padha dadi delegasi negarane dhewe ing karnaval edisi taun iki sing dijuluki "Pengumpulan Budaya PBB."

Keamanan lan keamanan dibahas uga nguatake kemungkinan loro utawa telu tujuan minangka pilihan kanggo lelungan jarak adoh menyang wilayah Afrika.

Menteri Madagaskar mabur menyang Seychelles nanging sawetara dina sawise njupuk portofolio pariwisata lan pengin katon dadi pendukung acara budaya sing ndadekake wilayah Samudera Hindia dadi peta pariwisata jagad. Ing rapat kasebut, Alain St.Ange Seychelles negesake karo mitra Afrika Selatan yen dheweke bakal langsung nggawa delegasi negarane menyang INDABA, Pameran Dagang Pariwisata Afrika Selatan sing bakal dianakake ing Durban ing minggu ngarep.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) . Kanggo informasi luwih lengkap babagan Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles Alain St.Ange, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.