News

Serikat pilot perbatasan bakal gabung karo Air Line Pilots Association

0a1a_1154
0a1a_1154
ditulis dening editor

DENVER, CO - Asosiasi pilot maskapai penerbangan (FAPA) ngumumake dina iki manawa pilot Frontier Airlines milih akeh kanggo nggabungake serikat independen karo Ass Air Pilots Ass

Print Friendly, PDF & Email

DENVER, CO - Asosiasi pilot maskapai penerbangan (FAPA) ngumumake dina iki manawa pilot Frontier Airlines milih akeh kanggo nggabungake serikat independen karo Asosiasi Pilot Garis Udara, Internasional (ALPA).

Saka 93 persen pilot sing wis milih, 93 persen milih milih gabung karo serikat pilot paling gedhe ing saindenging jagad, nuduhake komitmen kanggo perwakilan kolektif.


"Kita bangga dadi grup pilot paling anyar sing gabung karo ALPA," ujare Kapten Brian Ketchum, presiden FAPA. "Kanthi keputusan sing kandel iki, saiki kita bakal bisa nggawa sumber daya profesional lan keahlian profesional sing ora ana tandhingane, supaya bisa melu sukses ing perusahaan anyar. Tekad kolektif saka pilot iki nggawe serikat kerja kita dadi kuwat, nggawe ALPA luwih kuat, lan bareng-bareng kita bakal terus maju profesi. "

FAPA pisanan nyedhaki ALPA kanggo njelajah penggabungan serikat pekerja ing taun 2015 lan swara ratifikasi minangka puncak luwih saka setaun pangorganisasi. Staf ALPA ndhukung upaya tawar-menawar FAPA liwat perjanjian layanan sadurunge negosiasi negosiasi dibukak tanggal 2 Maret, nanging penggabungan kasebut bakal menehi pilot Frontier akses menyang kabeh layanan ALPA lan dhukungan.

"Pilot Frontier Airlines kanthi historis ngorbanake supaya kaslametané maskapai iki lan peran kita dadi penting tumrap sukses perusahaan," ujare Kapten Andrew Dumont, ketua Panitia Negosiasi FAPA. "Kita wis ngerteni mupangat duwe profesional ALPA ing tim lan gabung karo pilot 52,000+ ing ALPA, kita ngarep-arep negosiasi kontrak karir sing bisa ngerti regane kanthi tepat."

Pamrentah federal ngakoni FAPA minangka agen tawar-menawar pilot Frontier ing taun 1999. Wiwit kuwi FAPA wis nulungi para anggotane nemoni macem-macem badai kalebu bangkrut taun 2008, penjualan maskapai kasebut menyang Republic Airlines ing taun 2010, lan adol maskapai liyane menyang klompok investor independen ing 2014.

"FAPA wis nglayani klompok pilot kita kanthi apik lan berperan penting kanggo navigasi periode sing nantang banget sing ditindakake dening bangkrut Frontier 2008," ujare Ketchum. "Saiki kita nggawe kaca anyar ing riwayat grup pilot lan minangka grup pilot ALPA kaping 31, kita ngarep-arep terus representasi pilot Frontier kanthi maju lan nuduhake sukses maskapai sing duwe bathi minangka anggota ALPA."

Dewan Eksekutif ALPA diarepake bakal ngrampungake penggabungan FAPA-ALPA wulan ngarep, lan penggabungan kasebut berlaku tanggal 1 Juni. Pimpinan kanggo ALPA lan FAPA ndhukung persetujuan merger sing diusulake awal taun iki, kanthi nggawe suara ratifikasi para pilot.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.