24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Pangeran William: "Ana ing ngendi ngurus alam dianggep serius"

alainETN_36
alainETN_36
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Seychelles wis kerja keras kanggo mesthekake Seychelles tetep katon ing jagad pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

Dewan Pariwisata Seychelles wis kerja keras kanggo mesthekake Seychelles tetep katon ing jagad pariwisata. Sukses visibilitas iki diukur manawa relevan karo pulau-pulau kasebut tetep dadi tujuan pariwisata, ujare Alain St. Annge, Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles, sawise entuk gambaran babagan film ing EbonyLife TV sing bakal ditampilake ing DSTV Channel 165.

Menteri Seychelles ujar manawa dheweke setuju manawa ora heran yen ana ing dhaptar CNN, National Geographic, lan Conde Nasts kanggo "Pantai Paling Ndhuwur." Iki minangka permata ing makutha pulau-pulau ing Afrika Wétan lan swarga liburan swarga. Dumunung ing bukit sing subur, watu granit, lan cadangan sing dilindhungi, dununge Seychelles, swarga sing dikasihi eko sing dikunjungi akeh selebriti, kalebu Pangeran William lan Kate Middleton. Gabung karo Miss Seychelles 2014, Camila Estico, lan kepribadian TV Nigeria, Mimi Onalaja, nalika nuntun pamirso liwat pantai Mahé lan La Digue, ngicipi Rum, blanja, urip wengi, lan sorotan eko, ing Seychelles sing apik.


EbonyLife TV, saluran Pan Africa Entertainment, wis gabung karo Wakanow, portal perjalanan mandeg, kanggo nggawe pertunjukan plancongan mewah, Tujuan Afrika, sing dirancang kanggo para musafir Afrika, sing nyorot tujuan wisata utama bawana. Seri 30 menit, 12 bagean kasebut nuduhake episode Seychelles ing saluran EbonyLife TV DSTV 165 dina Setu, 14 Mei, jam 2030; Minggu, 15 Mei 2130; lan Selasa, 17 Mei, jam 2200, Wektu Afrika Tengah.

Apa sing mbedakake seri lelungan iki? Kita njelajah kebon mburi kita dhewe kaya cara wong lelungan Afrika ngrasakake liburan sing ideal. Saben episode nampilake kepribadian Nigeria sing ketemu tuan rumah lokal, lan bareng-bareng njelajah atraksi paling dhuwur ing negara kasebut, sejarah sing sugih, harta karun asli, rasa kuliner, lan permata sing ora dikarepake.

Tujuan sing ditampilake kalebu: Kenya, Seychelles, Mauritius, Tanzania, Zambia, Rwanda, Ghana, The Gambia, Senegal, Ethiopia, Cote d'Ivoire, lan Nigeria.

Ngomong babagan kemitraan antarane EbonyLife TV lan Wakanow, Mo Abudu, CEO TV EbonyLife, ujar, "Sawijining pakurmatan bisa dadi mitra karo organisasi sing wis dadi jembatan antarane wong sing lelungan lan tujuan kasebut; dheweke dadi toko plancongan mandheg kanggo warga Afrika ing omah lan diaspora. ”

Wakanow.com minangka perusahaan plancongan online pertama ing Nigeria sing nyedhiyakake kabeh kebutuhan para peneliti kanggo riset, rencana, lan tuku lelungan kanthi lokal lan global, kalebu penerbangan paling murah, reservasi hotel, pickup bandara, pitulung visa, paket liburan, lan akeh layanan lelungan liyane. Perusahaan kasebut wiwit ngluncurake portal khusus kanggo lelungan ing Afrika.

Jaringan Hiburan lan Gaya Hidup Global Global kaping pisanan ing Afrika, diluncurake tanggal 1 Juli 2013 menyang 49 negara Afrika ing jaringan DSTV. ELTV ngasilake program homegrown, glossy, driven-driven, Afrika kalebu obrolan, realita, hiburan, komedi, lan drama. Saluran kasebut uga nyebar menyang Karibia ing jaringan Flow, ing UK Labara Play, uga platform VOD.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) . Kanggo informasi luwih lengkap babagan Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles Alain St.Ange, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.