24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Green Globe nyathet maneh Conservatorium Hotel Amsterdam kanggo kesinambungan inventaris

ggETN_47
ggETN_47
ditulis dening editor

LOS ANGELES, California - Green Globe ngucapake selamat menyang Conservatorium Hotel Amsterdam ing sertifikasi anyar kanggo taun kaping papat.

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, California - Green Globe ngucapake selamat menyang Conservatorium Hotel Amsterdam ing sertifikasi anyar kanggo taun kaping papat.

The Hotel Conservatorium Amsterdam minangka hotel gaya urip mewah mewah sing dununge ing pusat budaya ing ibukota Netherland. Hotel kasebut nyedhiyakake pemahaman unik babagan budaya lokal Walanda ing endi para tamu bisa seneng layanan lan desain kaliber paling dhuwur. Arsitek Piero Lissoni nduwe desain kontemporer kanthi sampurna kanthi detail sing jelas sing nuduhake sejarah bangunan monumental abad kaping 19. Hotel iki duwe pilihan restoran lan bar, kalebu restoran sing diinspirasi saka Asia, Taiko, Tunes Bar, Pusat Kesejahteraan Akasha Holistic Wellness lan spa lan gym 1,000m².


Roy Tomassen, General Manager ing hotel kasebut ujar: "Sajrone patang taun kepungkur, aku dadi anggota Green Globe, bagean sing paling nyengsemake yaiku tuwuh praktik keberlanjutan lan dorongan terus kerja para kolega kanggo nggawe cara anyar kanggo nyuda pengaruh lingkungan kita. Kabeh karya positif sing ditindakake wis ngasilake solusi inovatif sing ora mung nyuda jejak ekologis kita kanthi langsung, nanging bakal terus nggawe prabédan ing operasi lan komunitas ing taun-taun mbesuk.

"Wiwit sertifikasi awal ing 2012, Conservatorium bangga ngumumake manawa kanthi skor kepatuhan 82%, kita terus meksa nindakake wates lan golek cara anyar kanggo tundhuk karo standar sing berkelanjutan nalika makarya karo komunitas kita lan terus nggabungake warisan ing tamu 'perjalanan, "tambahe Pak Tomassen.

Conservatorium wis ngetrapake inisiatif kanggo nyuda konsumsi energi lan banyu, lan nggunakake maneh sampah organik. Ing babagan biaya energi, Conservatorium tetep nyuda saben taun. Ing 2015, kacathet manawa biaya energi mudhun € 18,000 saka taun sadurunge. Lan diprediksi yen taun iki bakal ana penurunan 28,000 € wiwit 2015.

Sajrone rong taun kepungkur, hotel kasebut nindakake sawetara proyek hemat energi. Unit AC nggunakake sistem sing mbukak kabeh pemanasan bangunan lan adhem hawa kanthi nggunakake energi sing disimpen saka penukar panas rotary sing terus-terusan. Udhara sing bali banjur digunakake kanggo dadi panas utawa adhem pasokan hawa sing sirkulasi. Iki tegese CO² ora didaur ulang lan ngasilake bangunan kanthi 100% udara seger nggunakake energi terbarukan. Kajaba iku, kabeh kamar tamu duwe sensor gerak sing diprogram kanggo mateni lampu lan AC sawise patang puluh menit nalika kamar hotel dikepung, lan rong menit nalika ruangan kosong.

Conservatorium nggantos meh kabeh lampu bohlam ing area umum nganggo lampu LED lan T5 ing taun kepungkur. Iki nyumbang 85% kabeh bolam ing hotel sing bakal ngasilake tabungan energi sing akeh ing taun ngarep.

Kanggo minimalake panggunaan banyu, aerator alur kurang lan showerhead wis dipasang ing jedhing tamu. Hotel kasebut fokus ing nemokake keseimbangan sing tepat antara nyuda jumlah banyu sing mili liwat shower lan sink tanpa ngorbanake kenyamanan para tamu. Iki nyebabake nyuda saka 20 liter banyu per menit dadi 7-10 liter saben menit.

Inisiatif panggunaan maneh kasedhiya ing Conservatorium ing ngendi perusahaan limbah bersertifikat nglumpukake 100% sampah organik hotel kasebut. Nolak iki saliyane karo properti liyane digunakake dening 18,000 omah kaca sing beda-beda ing Walanda.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca hotel kasebut Laporan Manajemen Keberlanjutan.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Green Globe minangka anggota saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.