Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

GOL Brasil ngembangake penerbangan minangka panjaluk kanggo ngasilake lelungan udhara

Pilih basa sampeyan
GOL Brasil ngembangake penerbangan minangka panjaluk kanggo ngasilake lelungan udhara
GOL Brasil ngembangake penerbangan minangka panjaluk kanggo ngasilake lelungan udhara
ditulis dening Harry S. Johnson

GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA, Maskapai domestik paling gedhe ing Brasil, dina iki ngumumake asil gabungan kanggo kuartal kaping telu taun 2020 (3Q20) lan negesake inisiatif sing terus ditindakake kanggo nanggepi Covid-19 pandemi donya.

Kabeh informasi ditampilake ing Reals Brasil (R $), miturut Standar Pelaporan Keuangan Internasional (IFRS) lan metrik sing disetel lan kasedhiya supaya bisa dibandhingake kuartal iki penurunan permintaan sing tiba kanthi periode sing padha taun kepungkur. Metrik sing disetel kasebut ora kalebu biaya sing ana gandhengane karo bagean armada non-operasi sing GOL adhedhasar kuartal iki lan rinci ing tabel sing nuduhake "biaya operasi" ing bagean ing ngisor iki. Bandingake digawe ing kuartal kaping telu 2019 (3Q19), kajaba yen wis ditemtokake.

"Hasil kuartal kaping telu sing njanjeni iki nggambarake bali saka para penumpang ing langit ing Brasil lan kapercayan kita marang kaluwihan kompetitif GOL," ujare CEO, Paulo Kakinoff. "Jumlah Pelanggan sing mabur bareng karo kita telu ing Q3 dibandhingake karo kuartal sadurunge, sing dadi rebound sing luar biasa amarga lingkungan pasar sing tantangan. GOL cepet-cepet ketemu panjaluk anyar liwat model manajemen armada sing fleksibel, nalika nahan faktor beban meh 80%. Iki minangka bukti kesinambungan model maskapai siji-pesawat murah GOL lan upaya tim Manajemen wiwit awal krisis iki kanggo ngreksa awis lan nglindhungi neraca kita. Kita yakin Perusahaan saiki ana ing posisi pasar sing nguntungake amarga panjaluk lelungan terus saya cepet taun iki lan nalika mlebu ing taun 2021. ”

GOL njaga posisi likuiditas sing padhet lan mungkasi kuartal kasebut kanthi likuiditas R $ 2.2 milyar. Antarane Maret lan September, Perusahaan nggawe penyesuaian sing dibutuhake kanggo nyuda permintaan, prioritas keseimbangan antara arus masuk lan aliran arus kas operasional.

GOL uga wis kerja keras karo kabeh pihak sing duwe kepentingan wiwit wiwitan pandemi iki kanggo mesthekake yen Perusahaan njaga likuiditas sing cukup. Perusahaan ngimbangi jadwal amortisasi utang, fokus ing njaga proyek lan nguatake hubungan komersial karo mitra bisnis utamane. Pasar kredit ngakoni kekuwatan lan kualitas pelaksanaan iki, nambah rega utang jangka panjang GOL ing pasar sekunder luwih saka 35% wiwit wiwitan 3Q20.

Ditambahake Kakinoff: "Kita wis sregep ngatur operasi lan njaga kesehatan finansial sajrone krisis iki lan matur nuwun marang para pemegang saham amarga duwe komitmen lan dhukungan terus."

Nalika panjaluk terus bali ing 3Q20, GOL nggedhekake jumlah penerbangan ing wilayah Timur Laut Brasil lan diresmikake hub Salvador, njamin Perusahaan duwe jaringan paling lengkap lan lengkap kanggo memenuhi permintaan panjaluk plancongan. Indikator awal saka telusuran tiket lan level penjualan sing tambah ing pasar nasional gedhe bakal nyumbang kanggo terus ngembangake pangsa pasar domestik. Pangsa pasar domestik GOL saiki udakara 40%, nuduhake kenaikan rong poin persentase wiwit wabah pandemi iki. Kepemimpinan GOL ing pasar domestik bakal luwih nyumbang kanggo deleveraging lan daya saing sing beda.

Bebarengan, inisiatif kasebut ndadekake GOL minangka siyap kanthi optimal kanggo nangkep tuwuhing permintaan para penumpang asil pamulihan ekonomi Brasil sing diterusake taun ngarep.

Ringkesan Asil 3Q20

  • Nomer Pendapatan-Kilometer (RPK) mudhun 72% dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2019, gunggunge 3.2 milyar RPK. Nanging, kita ngerteni kenaikan 63% ing RPK wiwit Juli nganti September;
  • Kilomèter Kursi (ASK) sing kasedhiya mudhun mudhun 70% dibandhingake karo 3Q19, nanging tuwuh 59% ing seprapat taun;
  • GOL ngeterake 2.6 yuta Pelanggan ing kuartal kasebut, nyuda 73% dibandhingake karo 3Q19, nanging luwih saka 300% mundhak karo 2Q20. Sajrone preinan Kemerdekaan Brasil, GOL ngeterake 55,000 Pelanggan ing sawijining dina, padha karo 55% saka total sing kacathet ing periode sing padha taun kepungkur;
  • Bathi bathi yaiku R $ 975 yuta, nyuda 74% dibandhingake karo 3Q19, nanging mundhak 172% tinimbang 2Q20. Bathi saben wulan diwiwiti kanthi $ 240 yuta ing wulan Juli lan ing pungkasan wulan September tekan $ 465 yuta, nuduhake kenaikan 94% ing 3Q20. Pendapatan liyane (utamane kargo lan kasetyan) gunggunge R $ 95.9 yuta, padha karo 9.8% saka total bathi;
  • Revenue per Kasedhiya Kilometer Kursi (RASK) ana 24.42 sen (R $), nyuda 12% tinimbang 3Q19. Pendapatan Penumpang per Kilometer Kursi sing Kasedhiya (PRASK) ana 22.02 sen (R $), nyuda 16% dibandhingake karo 3Q19;
  • EBITDA sing disetel lan EBIT sing disetel yaiku R $ 284 yuta lan R $ 114 yuta, sing nuduhake manajemen pasokan Perusahaan sing rasional lan tanggung jawab gegayutan karo panjaluk; lan
  • Kerugian bersih sawise suku minoritas yaiku $ 872 yuta (ora kalebu variasi ijol-ijolan lan moneter, kerugian net sing ora bola-bali, kerugian sing ana gandhengane karo Exchangeable Notes lan asil panggilan sing durung direalisasi).
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.