aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Hong Kong News Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong-Singapura Gelembung Ngisi Panjaluk Perjalanan Pent-up

Hong Kong-Singapura Gelembung Ngisi Panjaluk Perjalanan Pent-up
Gelembung perjalanan udara Hong Kong Singapura
ditulis dening editor

Ing tanggal 15 Oktober, Hong Kong lan Singapura entuk kesepakatan prinsip kanggo nggawe Gelembung Plancongan Udara bilateral (ATB), sing ngidini perjalanan plancongan ing antarane diwiwiti maneh ing wulan iki ing wulan November. Iki nyebabake rilis permintaan sing cepet lan kabukten karo riset coneuct3d dening perusahaan analitik lelungan ForwardKeys, ing minggu sabanjure, telusuran pesawat saka Singapura menyang Hong Kong, sing wis rata wiwit wiwitan COVID-19 krisis, mundhak nganti 50% level 2019, lan pesenan mundhak dadi 30%.

Fokus utama minat para plancong yaiku periode preinan Natal, kanthi tanggal paling dhuwur kanggo telusuran penerbangan menyang Hong Kong sing kalebu minggu tanggal 10, 17, 24 Desember. Nalika nerangake tiket, lelungan wis dipesen nganti wulan Desember, kanthi tanggal 18 -25 minangka tanggal perjalanan paling dhuwur. Ora nggumunake, umume wong, luwih saka 80%, bakal lelungan plancongan utawa ngunjungi kanca lan sedulur. 

Analisis sing luwih jero nuduhake manawa pengecer gumantung pariwisata sing mapan ing Hong Kong bisa uga luwih seneng tinimbang mitra ing Singapura; amarga kenaikan tarif pesenan langsung saka Singapore menyang Hong Kong luwih saka telu luwih dhuwur tinimbang ing arah sing ngelawan.

Ing tanggal 23 Maret, Singapura lan Hong Kong ngumumake manawa watese bakal ditutup kanggo kabeh wong manca asing. Wiwit saiki, meh ora bisa mabur ing antarane rong panggonan (utawa ing endi wae) lan meh ora ana sing nate nggoleki utawa pesenan lelungan.

Jameson Wong, Direktur APAC, ForwardKeys menehi komentar: "Gelembung Perjalanan Udara bilateral iki minangka pengaturan tonggak sejarah amarga bakal dadi wayahe lelungan internasional pertama sing diidini maneh ing wilayah kita. Pesenan sing cepet banget penting banget amarga mbuktekake manawa wong pengin lelungan lan dheweke bakal lelungan, sanalika protokol keamanan sing bener dileksanakake lan watesan perjalanan sing dileksanakake pemerintah ditarik. Temuan bakal nyedhiyakake hawa seger sing dibutuhake banget lan pangarep-arep kanggo akeh bisnis lan individu sing bisa golek penghasilan kanggo para plancong. Kita bisa ngarepake asil material ing panjaluk lelungan, mesthine luwih saka sing dilacak saiki, nalika kabijakan ditindakake lan nalika rincian rinci gelembung perjalanan Singapura-HK diumumake. Aku yakin manawa negara liya ing wilayah kasebut bakal nganggep iki minangka studi kasus kanggo nuntun inisiatif fasilitasi lelungan dhewe ing wektu kasebut. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.