24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Airways ngamanake kontrak utama kanggo upgrade bandara Samoa

ANZHA
ANZHA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Airways New Zealand dianugerahi kontrak utama sing dibiayai Bank Dunia dening Otoritas Bandara Samoa kanggo mbantu nganyari sistem manajemen lalu lintas udara lan infrastruktur ing Faleolo Intern

Print Friendly, PDF & Email

Airways Selandia Baru dianugerahi kontrak sing dibiayai Bank Dunia dening Otoritas Bandara Samoa kanggo mbantu nganyari sistem manajemen infrastruktur udara lan infrastruktur ing Bandara Internasional Faleolo.

Bank Dunia mbiayai paket upgrade $ 25 juta ing lapangan udara ing Program Investasi Penerbangan Pasifik (PAIP). Proyek regional bakal nambah keamanan lan keamanan penerbangan ing saindenging Pasifik kanthi ngembangake infrastruktur lan operasi bandara utama.

Miturut kesepakatan kasebut, Airways bakal konsultasi babagan desain lan pengadaan alat navigasi udara, peralatan kendharaan lalu lintas udara lan sistem lampu lapangan udara kanggo bandara sing dadi gerbang utama Samoa lan pulau-pulau sekitare. Perusahaan duweke negara bagian Selandia Baru uga bakal ngatur proyek nginstal sistem anyar.

Penghargaan kontrak iki dibangun saka kerja gedhe sing wis ditindakake ing saindenging Pasifik, ujare Kepala Operasi Airways Pauline Lamb.

"Visi Airways kanggo Pasifik yaiku supaya standar prasarana infrastruktur, layanan lan keamanan sing padha ing New Zealand. Kanggo nindakake iki, kita kudu njamin prasarana modern wis ana, "jarene.

Unsur penting saka keterlibatan Airway karo Pasifik yaiku kesepakatan gabungan karo Tonga, Samoa, Niue lan Kepulauan Cook kanggo ngatur wilayah udara ndhuwur negara kasebut. Layanan liyane sing disedhiyakake Airways ing saindenging Pasifik kalebu rekayasa lan perawatan, inspeksi pesawat alat bantu navigasi lan prosedur penerbangan bebarengan karo pelatihan kontrol lalu lintas teknis lan udara.

Kontrak paling anyar iki yaiku Airways nomer loro sing dianugerahi PAIP. Airways uga ngewangi ngluwihi jaringan PASNet - sistem komunikasi satelit khusus penerbangan kanggo Pasifik.

"PASNet pungkasane bakal nggandhengake organisasi lalu lintas udara ing wolung negara Pasifik kanthi sambungan swara lan data sing luwih mantep lan andal. Kerja kanggo masang stasiun lemah ing Samoa, Tonga, Tuvalu lan Kiribati bakal diwiwiti wulan iki, ”ujare Ibu Lamb.

Airways nginstal stasiun komunikasi satelit pertama ing Tonga wolung taun kepungkur kanggo nyedhiyakake komunikasi tingkat luwih apik antara Bandara Internasional Fuaʻamotu lan Auckland Oceanic Center sing ngatur ruang udara ndhuwur Tonga.



Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.