24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Warta Belize Breaking Breaking News Internasional News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bagéan Belize saka Program Tes Preflight American Airlines

Bagéan Belize saka Program Tes Preflight American Airlines
Belize

The Pariwisata Belize Board (BTB) ngumumake manawa American Airlines ngembangake program uji coba preflight saiki menyang tujuan tambahan, kalebu Belize, sing bakal mbukak jagad kanggo para pelanggan sing pengin lelungan.

Wiwit tanggal 16 November, American Airlines bakal nggedhekake kemitraan karo LetsGetChecked, pilihan tes ing omah sing trep sing kalebu pengamatan dening profesional medis liwat kunjungan virtual, kanggo nawakake tes PCR ing omah kanggo pelanggan sing lelungan menyang Belize. Asil bisa diarepake kanthi rata-rata 48 jam. Iki minangka warta sing ditampa amarga para pengunjung dianjurake kanggo njupuk tes PCR COVID-19 sajrone 72 jam lelungan menyang Belize.

"Tes preflight awal kita wis tampil apik, kalebu umpan balik pelanggan babagan gampang lan kasedhiyan opsi tes," ujare Robert Isom, Presiden American Airlines. "Tahap sabanjure minangka langkah sing nyenengake kanggo ngupayakake Amerika kanggo mbukak maneh lelungan internasional lan nyopir pamulihan industri nalika menehi pengalaman lelungan sing aman lan positif."

American Airlines lagi ngoperasikake layanan menyang BZE saka pusat Miami (MIA) lan ing wulan Desember maskapai iki bakal nambah layanane uga kalebu Charlotte (CLT) lan Dallas / Fort Worth (DFW)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan perluasan program uji coba preflight American Airlines klik kene.

BTB yakin manawa uji coba preflight sing ditawakake American Airlines, bebarengan karo protokol Kesehatan lan Keselamatan Belize, bakal luwih ningkatake keamanan para wisatawan lan warga, uga bisa nambah proses tekan ing negara kasebut.

Kanggo pitakon utawa prihatin, hubungi Dewan Pariwisata Belize ing [email dilindhungi]

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.