News

Pelancong India seneng Vegas

indiavegas
indiavegas
ditulis dening editor

India ngarep-arep nggunakake tag Las Vegas, Apa Mengkono ing kene, minangka strategi pemasaran kanggo ningkatake pariwisata menyang wilayah LV sing populer.

Print Friendly, PDF & Email

India ngarep-arep nggunakake tag Las Vegas, Apa Mengkono ing kene, minangka strategi pemasaran kanggo ningkatake pariwisata menyang wilayah LV sing populer.

Intine yaiku supaya para pengunjung nindakake apa sing disenengi nalika ing Las Vegas.


Miturut biro konvensi, metode inovatif, kalebu panggunaan sketsa lan pengalaman pribadi saka pasangan, digunakake kanggo nyoroti atraksi ing wilayah sing misuwur amarga kasino lan akeh atraksi liyane.

Biasane, LV dadi masalah gedhe kanggo para pelancong India menyang Amerika Serikat, lan fokus anyar ing kampanye kasebut bakal nggawa luwih akeh turis menyang Vegas saka India.

Las Vegas diwakili ing India dening Sartha, dipimpin dening Sheema Vora.



Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.