24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Maladewa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan

Proyek Hotel Asia Tenggara owah-owahan dramatis

Draft otomatis
30b07e6d d9ec 4095 803f c88e997b5a78
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pangowahan dramatis kedadeyan ing proyek pangembangan hotel anyar ing saindenging Asia Tenggara amarga COVID-19 sing parah nyebabake pemicu global chain lan regional kanthi cepet mindhah kesempatan konversi lan pendekatan manajemen-cahya.
 
Saka penilaian ukuran pasar, saham kasebut dhuwur, miturut data saka STR, kanthi luwih saka 80% pelaporan 8,757 hotel standar internasional ing Asia Tenggara diklasifikasikake minangka independen. Riset Review Soft Brand Hotels anyar dening klompok konsultasi perhotelan C9 Hotelworks luwih lanjut nyathet manawa telung negara paling dhuwur ing wilayah kasebut kanthi hotel independen paling akeh yaiku Vietnam, Indonesia lan Filipina.
 
Lintasan pertumbuhan hospitality Asia Tenggara sing mbledhos sajrone dasawarsa kepungkur didhukung dening pangembang sing anyar ing industri utawa sing ngarepake tuwuh pariwisata hiper. Selingkuhan katresnan karo hotel kasebut kanthi cepet nyebabake pandemi lan dumadakan pamilik golek langkah mandeg kanggo aset pirang-pirang yuta dolar AS amarga kerugian operasional saben dina.

Draft otomatis
9cdb0d8d 5eba 4a8a bc90 52ee260ad5cc

"Ala banget lan bakal dadi luwih elek," ujare Direktur Managing C9 Hotelworks, Bill Barnett. "Tekanan saka pihak sing menehi utang, lan badai sing ora bisa ditebak nggawe para pemilik hotel luncur ing kahanan ekonomi sing durung mesthi.
 
"Iki umume nyebar ing tingkatan kelas tengah lan kelas atas, amarga umume pasar gumantung karo domestik, lan ndeleng tawaran murah ing sisih ndhuwur pasar nggawe efek domino ing level liyane. Intine, ora cukup panjaluk sing akeh kanggo nyengkuyung sektor hotel Asia Tenggara lan meksa dirasakake langsung ing endi pasokan kamar paling gedhe, ing tengah. ”
 
Tren hotel utama liyane ing saindenging wilayah sing disorot ing riset C9 Hotelworks yaiku munculna penekanan luwih akeh babagan penawaran merek alus dening merek global kayata ACCOR, Marriott, lan Hilton. Pendekatan sing entheng iki kalebu akeh pamilik sing pengin jenenge dibayangke ing properti lan pendekatan desain sing ora standar. Tambah trek cepet menyang konversi kanggo properti operasi utawa opsi kanggo waralaba kanggo pangembang berpengalaman lan ana bukti sing jelas babagan owah-owahan utama ing industri.

Draft otomatis

Ngomong karo Bill Barnett saka C9 iki nambahake, "Industri hotel Asia Tenggara didorong menyang siklus anyar kanthi kebutuhan sing diasilake dening pandemi, lan praktik umum ing Amerika Utara lan Eropa sing saiki lagi cepet dadi wilayah kasebut. Riset kita nuduhake pangembangan cepet ing waralaba, operator pihak katelu, lan poros kanthi jaringan internasional kanggo pendekatan cahya-manajemen. Amarga ukuran hotel independen sing signifikan, iku langkah logis kanggo iwak ing endi iwak kasebut. ”
 
Nyimpulake prospek pasca COVID, CEO David Johnson Delivering Asia Komunikasi ujar manawa "distribusi lan merek saiki ana ing siklus sing anyar. Nalika iku total mundur saka pendekatan pasar umum standarisasi ing jaman saiki, tanpa mangu-mangu wujud samubarang sing bakal ana. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.