24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Seychelles dadi wektu utama

seyetn_6
seyetn_6
ditulis dening editor

Seychelles ngrebut wektu utama ing Reunion Premiere / France TV ing Reunion liwat serangkaian laporan sing nampilake macem-macem spektrum tujuan, kayata pariwisata, perikanan, energi terbarukan, lan

Print Friendly, PDF & Email

Seychelles ngrebut wektu utama ing Reunion Premiere / France TV ing Reunion liwat serangkaian laporan sing nampilake macem-macem spektrum tujuan, kayata pariwisata, perikanan, energi terbarukan, lan ekonomi sing wis ditayangke ing buletin warta jam 1900 ing Reunion Premiere / Prancis TV.

Laporan kasebut dikompilasi dening Reunion Premiere / France TV, "Grand Reporteur" Pierre Gault lan kameramane Daniel Fontaine, sing saiki ing Seychelles ing perjalanan pers, dadi bagean saka strategi Dewan Pariwisata Seychelles kanggo nambah visibilitas Seychelles ing pasar, lan kanggo nyopir kapentingane para plancongan saka Reuni nganti Seychelles.

Seychelles, sing wis suwe digambarake ing Pulo Reunion minangka tujuan sing larang, tetep seneng amarga laporan televisi babagan tujuan sing disiarake ing Reunion Premiere / France TV, lan bakal menehi kontribusi kanggo ngasilake atribut utama tujuan kasebut, kayata properti sing wis tuwuh lan nambah kapercayan saka wisatawan kanggo milih Seychelles minangka tujuan plancongan sabanjure.


Wiwit mlebu ing Seychelles, dina Jumuah 24 Juni, Pierre Gault lan Daniel Fontaine nyusun laporan pertama babagan pariwisata, salah sawijining pilar ekonomi utama negara kasebut. Laporan babagan pariwisata disiarake ing Reunion Premiere, buletin warta wektu paling dhisik jam 1900-an.

Laporan kasebut, sing uga ngewawancarai para tamu plancongan saka plancongan Reunion ing Seychelles lan pamilik properti cilik Seychelles, diterangake dening jangkar berita sing difilmake ing tujuan liburan sing dipengini. Alain St.Ange, Menteri Pariwisata lan Budaya, duwe hak istimewa kanggo ditampilake ing laporan pariwisata, lan dheweke maneh negesake pentinge industri pariwisata kanggo Seychelles.

Reunion Premiere "Grand Reporteur" lan kameramane Daniel Fontaine bakal ing Seychelles nganti 1 Juli kanggo nggawa anget Seychelles menyang omah-omah masarakat Reunion sajrone perjalanan pers.

Reunion Premiere / France TV, sawijining stasiun televisi duweke publik ing Reunion, minangka sing nomer loro sing paling ditonton ing mburine Antenne Reunion.

Antenne Reunion uga kerja sama raket karo Dewan Pariwisata Seychelles ing upaya kasebut supaya visibilitas Seychelles ing pasar Reuni.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK) . Kanggo informasi luwih lengkap babagan Menteri Pariwisata lan Budaya Seychelles Alain St.Ange, klik kene.



Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.