aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Warta Mewah News tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Gelembung Perjalanan Udara Singapura-Hong Kong nggawe pesenan Natal

Gelembung Perjalanan Udara Singapura-Hong Kong nggawe pesenan Natal
Gelembung Perjalanan Udara Singapura-Hong Kong nggawe pesenan Natal
ditulis dening Harry S. Johnson

Pengumuman 15 Oktober sing Hong Kong lan Singapore wis entuk kesepakatan kanthi prinsip kanggo nggawe Gelembung Perjalanan Udara bilateral (ATB), sing bakal ngidini lelungan santai diwiwiti maneh ing wulan November, nyebabake permintaan panjaluk sing cepet.

Ing minggu sabanjure, telusuran pesawat kanggo lelungan saka Singapura menyang Hong Kong, sing wis rata wiwit wiwitan krisis COVID-19, mundhak nganti 50% level 2019, lan pesenan mundhak dadi 30%.

Fokus utama minat para wisatawan yaiku periode preinan Natal, kanthi tanggal paling dhuwur kanggo telusuran penerbangan menyang Hong Kong sing kalebu minggu 10th, 17th lan 24th Desember Nalika nerangake tiket, lelungan wis dipesen nganti wulan Desember, kanthi tanggal 18th - 25th dadi tanggal perjalanan paling dhuwur. Ora nggumunake, umume wong, luwih saka 80%, bakal lelungan plancongan utawa ngunjungi kanca lan sedulur. 

Analisis sing luwih jero nuduhake manawa pengecer sing gumantung karo pariwisata sing mapan ing Hong Kong bisa uga luwih seneng tinimbang mitra ing Singapura; amarga kenaikan tarif pesenan langsung saka Singapura menyang Hong Kong luwih saka kaping telu luwih dhuwur tinimbang ing arah sing ngelawan.

on 23rd Maret, Singapura lan Hong Kong ngumumake manawa watese bakal ditutup kanggo kabeh wong manca asing. Wiwit saiki, meh ora bisa mabur ing antarane rong panggonan (utawa ing endi wae) lan meh ora ana sing nate nggoleki utawa pesenan lelungan.

Gelembung Plancongan Udara bilateral iki minangka pengaturan tonggak sejarah amarga bakal dadi wayahe lelungan internasional kaping pisanan diidini maneh ing wilayah kita. Pesenan sing cepet banget penting banget amarga mbuktekake manawa wong pengin lelungan lan dheweke bakal lelungan, sanalika protokol keamanan sing bener dileksanakake lan watesan perjalanan sing dileksanakake pemerintah ditarik. Temuan bakal nyedhiyakake hawa seger sing dibutuhake banget lan pangarep-arep kanggo akeh bisnis lan individu sing bisa golek penghasilan kanggo para plancong. Kita bisa ngarepake asil material ing panjaluk lelungan, mesthine luwih saka sing dilacak saiki, nalika kabijakan ditindakake lan nalika rincian rinci gelembung perjalanan Singapura-HK diumumake. Aku yakin manawa negara liya ing wilayah kasebut bakal nganggep iki minangka studi kasus kanggo nuntun inisiatif fasilitasi perjalanan dhewe ing wektu kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.