Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

Ing jejere kutha ing Hong Kong, alam luwih cedhak tinimbang sing dipikirake. Nggawe cahya babagan keajaiban sing ora dingerteni iki, Dewan Pariwisata Hong Kong (HKTB) ngluncurake "360 ° Hong Kong Moments" sing meh mbukak kutha ing saindenging jagad. Konten luar biasa saka film kasunyatan virtual iki ngelingake para lelungan lan para pengunjung mbesuk babagan tujuan sing apik lan kabeh kalebu Hong Kong.

Tonton film VR 360 derajat HKTB kanthi online kanggo nyelehake pemandangan alam Hong Kong:

Sing pertama ing seri 360 ° Hong Kong Wayahe digawe khusus kanggo nyorot njaba Hong Kong sing apik. Petualangan kasunyatan virtual kasebut ndadekake para pamirsa lelungan nyabrang ing wilayah ijo sing gampang diakses Hong Kong sing gampang diakses. Nalika melu film kasebut, sampeyan bisa ndeleng langit sing apik banget saka ndhuwur gunung sing nggumunake lan ngrungokake swarane air terjun sing nyenengake.

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

Saka kutha menyang gunung, lan saka garis pantai nganti taman, dawane apik banget nyedhiyakake para pamirsa ing irama lan sensasi paru-paru ijo Hong Kong, nggawa para pamirsa global sing cedhak karo Hong Kong - ora preduli ing endi wae jagad

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

Katon KLIFIK DRAMATIK GEOPARK

Hong Kong minangka papan kanggo Warisan Donya UNESCO sing mbingungake sing diarani Global Geopark. Iki kebak garis pesisir alam bébas lan formasi kuno sing duwe pulau-pulau sing rapuh ing pesisir. Pengunjung bisa njupuk feri utawa nyewa kapal kanggo ngunjungi sebagian besar pantai lan ngati-ati kanthi cedhak lan ndemek tatanan rock sing mencolok. Sawetara pancen liar, mung bisa dideleng saka keamanan kerajinan.

Ing Double Haven minangka klompok pulo sing murni sing diubengi banyu bening sing rasane luwih kaya Pasifik Selatan tinimbang Hong Kong. Pilih feri saka Ma Liu Shui menyang Kat O kanggo miwiti njelajah keajaiban ijo lan biru sing unik iki.

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

Tindakake Mlaku ing Sisih WILD

Ing Eagle's Nest Nature Trail, para pengunjung bisa mlaku-mlaku ing sisih liar liwat jalur teduh ing Lion Rock Country Park. Lintasan kasebut nggawa sampeyan cukup dhuwur kanggo ndeleng pemandangan Luas Reservoir Kowloon, pegunungan New Territories tengah, lan Semenanjung Kowloon sing rame. Ing cedhak jejak, delengen flora lan manuk sing apik banget - minangka papan kanggo Black Lites - uga bisnis kethèk!

Rampung ing taun 1910, Reservoir Kowloon minangka sing pertama ing Wilayah Anyar lan duwe desain lengkung unik. Menek ing Golden Hill Road lan Piper's Hill Road yaiku cara tekan Jejak Alam Sarang Eagle. Jalur iki ngetutake kali lan mbukak jalur watu sing gampang.

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

SETELAKAN PELUANG NGALAMI Pengunjung

Nganggo sepedhah, yaiku kanthi numpak sepeda kanthi santai liwat situs budaya lan rekreasi saka Yuen Long nganti Pantai kupu. Saka pusat Yuen Long, perjalanan sing gampang menyang pinggir segara ing Tuen Mun nawakake pertemuan karo pedesaan Hong Kong lan kutha-kutha anyar, kanthi warisan budaya ing wilayah kasebut kanthi trek meh kabeh.

Wu Shan Recreation Playground ngajak sampeyan sesambungan maneh karo anak sampeyan ing njero ruangan lan muter nalika hawa segara mlebu ing wit-witan. Nalika muter-muter, bisa mandheg ing Taman Pantai Kupu sing nyenengake lan nikmati pasir lan ombak sing muter.

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

AIR, AIR ING endi-endi

Wiwit nglangi ing banyu sing bening nganti dayung ing sadhuwure segara sing adhem, pengalaman banyu mesthi bakal ngilangi jiwa sing ngelak lelungan. Pengunjung uga bisa mlaku-mlaku kanthi cepet ing Pulo Sharp sing dununge ing Hong Kong UNESCO Global Geopark. Pulo cilik sing dawa iki dadi tontonan geologi sing digawe 140 yuta taun kepungkur. Cocog banget kanggo para pengunjung bisa ngrasakake keajaiban alam lan plancongan ing segara kanthi bebarengan.

Gampang nyewa kayak saka Pantai Sha Ha lan dayung menyang salah sawijining pantai ing Pulo Sharp yen dina santai santai ing pasir sutra lan rendhem ing banyu biru sing bening, luwih-luwih yen wis rampung kanthi virtual! Lan Pantai Kiu Tsui sing nggabungake watu-watu karo wedhi alus dadi papan sing nyenengake banyu kayata nyilem, kayak, renang, lan srengenge metu saka njero banyu.

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

OH, LANGGENG Bengi Apik

Apa sampeyan nate ngimpi impen banget mbayangake turu ing sangisore lintang ing Hong Kong? Ana macem-macem papan sing apik kanggo ngadakake tenda lan kemah ing wayah wengi utawa akhir minggu saka pantai nganti papan sing ana ing bukit. Apa sampeyan pacangan surup? Banjur budhal menyang Ham Tin Wan, salah siji saka patang pantai ing MacLehose Trail, kanggo wengi ing pinggir pantai. Pesisir liyane - Sai Wan, Tai Wan, lan Tung Wan - kabeh gampang tekan dalan sing cedhak karo Tai Long Wan kanthi festival sing apik banget kanggo ndeleng ing sisih wétan Taman Negara Sai Kung.

Lokasi sing apik yaiku fasilitas sing kasedhiya kanggo nyewa papan selancar bebarengan karo tenda lan kantong turu. Pengin seneng geni sing kepenak? Mung njupuk sawetara kayu bakar ing toko ing situs lan malah nikmati santapan ing restoran.

Hong Kong Mbukak Global Kanthi Kasunyatan Virtual 360 ° Anyar

Panganan, Panganan sing mulya!

Ora ana lelungan virtual sing bakal lengkap tanpa bisa ngrasakake rasa masakan lokal sing nyambungake pengunjung menyang warisan budaya. Hong Kong kebak mambu sing nggegirisi sing nemplek ing pikiran minangka kenangan sing enak lan enak. Rute mendaki asring nyebabake desa nelayan kuno sing bisa dikunjungi pengunjung liwat pasar lan kios panganan, sawayah-wayah dipimpin dening aroma sing apik banget.

Lamma minangka pulau paling gedhe nomer telu ing Hong Kong lan akeh restoran saka panganan laut tradisional nganti masakan Barat modern. Iki minangka kenaikan sing gampang lan gampang lan bakal menehi simfoni rasa ing restoran panganan laut sing santai. Pulo iki kapenuhan semangat budaya multibudaya sing bebas semangat lan dadi papan kanggo hipsters lan jinis kreatif - sing nyenengake ora mung kanggo para ahli rasa, nanging uga semangat.

Lan iku minangka cara sing apik kanggo nggambarake apa sing ditawakake "urip ijo" ing Hong Kong. Iki minangka pesta kanggo indra lan dosis peremajaan kanggo pikiran lan awak.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Greater Outdoors Hong Kongplease visit:

https://www.discoverhongkong.com/eng/explore/great-outdoor.html

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email