News

WestJet nunjuk Wakil Ketua Direksi anyar

0a1_5942
0a1_5942
ditulis dening editor

CALGARY, Kanada - WestJet Airlines Ltd dina iki ngumumake janjian Christopher Burley, minangka Wakil Ketua Dewan Direksi, bakal ditrapake langsung.

Print Friendly, PDF & Email

CALGARY, Kanada - WestJet Airlines Ltd dina iki ngumumake janjian Christopher Burley, minangka Wakil Ketua Dewan Direksi, bakal ditrapake langsung.

Burley diangkat dadi anggota Dewan ing wulan September 2015 lan wis dadi anggota Komite Audit, Komite Rakyat lan Kompensasi, uga Komite Tata Kelola Perusahaan lan Nominasi.


Clive Beddoe, Ketua Dewan WestJet menehi komentar, "Chris wis nggawa pengalaman direktur lan komitmen sing gedhe banget kanggo WestJet sajrone jabatane sing durung suwe. Kita seneng banget amarga dheweke wis nampa jabatan Wakil Ketua sing anyar lan WestJet bakal terus entuk bathi saka ilmu lan kepemimpinan kanggo masa depan. "



Christopher Burley minangka Direktur Potash Corporation Saskatchewan, dadi Ketua Panitia Audit. Dheweke ngenteni rong puluh taun ing industri perbankan investasi lan dadi Direktur Utama lan Wakil Ketua, Energi ing Merrill Lynch sadurunge pensiun ing taun 2008. Pak Burley duwe gelar Sarjana Sains kanthi sertifikat Honors Standing (Geofisika) lan Master Gelar Administrasi Bisnis saka Universitas Western Ontario. Dheweke lulusan Program Pendidikan Direksi Perusahaan lan nyekel sebutan ICD.D.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.