Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China nundha mlebu idin ijin visa lan residensi saka negara-negara 'relevan'

China nundha mlebu idin ijin visa lan residensi saka negara 'relevan'
China nundha mlebu idin ijin visa lan residensi saka negara 'relevan'
ditulis dening Harry S. Johnson

China sementara nundha mlebu saka Rusia lan sawetara negara non-Tionghoa "relevan" liyane babagan visa lan ijin papan dununge. Kabar babagan keputusan iki diterbitake ing situs web Kedutaan Besar China.

Pesen kasebut nerangake manawa keputusan kasebut digawe gegayutan karo kahanan epidemi. Langkah-langkah kasebut ora suwe, perlu kanggo nanggepi panguwasa China tumrap kahanan epidemi sing lagi ana.

Penundaan sementara mlebu ing Tionghoa kanggo warga negara asing ing negara sing relevan cukup lan cocog karo praktik adat internasional amarga kahanan COVID-19 sing berkembang, ujare juru bicara Kementerian Luar Negeri Wang Wenbin, Kamis.

Wang menehi komentar kasebut ing sawijining konferensi pers kanggo nanggepi pitakon babagan penyesuaian China babagan watesan mlebu kanggo personel Inggris lan Belgia. Miturut wara-wara sing diterbitake dening duta besar Tionghoa sing relevan, warga negara non-Tionghoa ing negara kasebut ing ndhuwur sing duwe visa utawa ijin papan dununge ora diijini mlebu China.

Pemberitahuan kasebut wis jelas nyatakake manawa minangka jawaban sementara sing dibutuhake dening kahanan COVID-19 saiki, ujare Wang.

"Sinau saka praktik negara liya lan nimbang-nimbang kahanan epidemi sing berkembang, kita wis nyetel langkah-langkah sing ana gandhengane karo para plancong ing China," ujare, lan nambahake manawa penyesuaian kasebut cukup wajar lan pamindhahan sing sah karo praktik adat internasional.

Wang ujar manawa kedutaan China sing relevan bakal menehi bewara tepat wektu sesuai karo kahanan sing lagi berkembang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.