Awards Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Centra by Centara Maris Resorts Jomtien Won Hotel of the Year Award 2020

Centra by Centara Maris Resorts Jomtien Won Hotel of the Year Award 2020
Centra dening Centara

Ms.Natha Kittiaksorn (Kaping 3 saka sisih tengen foto), Wakil CEO Major Development Public Company Limited (MJD) lan Mr.Chaiphun Thongsuthum (3 saka kiwa) General Manager, Centra dening Centara Maris Resorts Jomtien diajeni dening Ronnachit Mahattanapreut (2 saka kiwa) Wakil Presiden Senior - Keuangan & Administrasi, Hotel & Resor Centara, ngaturake sugeng ing acara kasebut Centra dening Centara Maris Resort Jomtien; sing diduweni MJD, nampa "Hotel of the Year Awards 2020 ″ amarga prestasine taun iki entuk nilai paling dhuwur saka Hotel Centara Group ing saindenging jagad ing Program Pengalaman Perhotelan (HX) dening SGS (Thailand), cabang perusahaan multinasional Swiss sing nyedhiyakake layanan inspeksi, verifikasi, pengujian lan sertifikasi.

Salajengipun, hotel kasebut menang sertifikat ing kategori Prestasi Pendapatan Total, Prestasi GOP lan Prestasi Kontrol Beban Non Operasi. Penghargaan iki kanggo njamin kinerja sing paling apik ing macem-macem kategori saka 40 hotel ing Centara Group sajrone pandemi COVID-19 taun iki

Babagan CENTARA

Centara Hotels & Resorts minangka operator hotel paling misuwur ing Thailand. 81 properti kalebu kabeh tujuan utama Thailand uga Maladewa, Sri Lanka, Vietnam, Laos, Myanmar, China, Jepang, Oman, Qatar, Kamboja, Turki, Indonesia lan UEA. Portofolio Centara kalebu enem merek - Centara Reserve, Centara Grand Hotels & Resorts, Centara Hotels & Resorts, Centara Boutique Collection, Centra by Centara lan COSI Hotels - wiwit saka hotel kutha bintang 5 lan retret pulau mewah nganti resort kulawarga lan konsep gaya urip sing terjangkau dening teknologi inovatif. Uga makaryakke pusat konvensi paling canggih lan duwe merek spa sing menang, Cenvaree. Sajrone koleksi kasebut, Centara ngirim lan ngrayakake keramahan lan ngurmati Thailand sing misuwur amarga kalebu layanan sing enak, panganan sing luar biasa, spa sing nyenengake lan pentinge kulawarga. Budaya khas Centara lan macem-macem format ngidini nyedhiyakake lan nyenengake para wisatawan meh kabeh umur lan gaya urip.

Sajrone limang taun sabanjure, Centara duwe tujuan dadi 100 klompok hotel global paling dhuwur, nalika nyebarake jejak dadi bawana lan ceruk pasar. Nalika Centara terus berkembang, basis pelanggan setia sing saya akeh bakal nemokake gaya perhotelan unik ing perusahaan ing luwih akeh lokasi. Program loyalitas global Centara, Centara The1, nguatake kasetyane kanthi hadiah, hak istimewa lan rega anggota khusus.

Sinau luwih lengkap babagan Centara ing www.CentaraHotelsResorts.com

Facebook                    LinkedIn                      Instagram                    Twitter

Warta liyane babagan Centara

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.