Investments Warta Industri Rapat rapat Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Konferensi Pariwisata & Investasi Internasional (ITIC) bakal madhangi

Konferensi Investasi Pariwisata Internasional (ITIC) bakal diluncurake ing London
itic
ditulis dening Juergen T Steinmetz

KTT investasi pariwisata global taunan ing London, sing dianakake kanthi kemitraan karo World Travel Market (WTM) bakal diwiwiti tanggal 9 - 11 November 2020 lan bakal fokus "Investasi, Keuangan lan Mbangun maneh Industri Plancongan lan Pariwisata", pembicara ing konferensi kasebut bakal kalebu Menteri Pariwisata, ekonom lan ahli kesehatan.

Ing pimpinan Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, KTT ITIC teka ing wektu sing tepat sawise pengaruh pandemi sadurunge ing ekonomi global lan kepiye narik FDI ing sektor pariwisata lan pariwisata minangka kunci kanggo ngembangake lan mbangun maneh masa depan industri lan ningkatake ekonomi. 

KTT taun iki bakal nampilake macem-macem pamicara ahli kalebu, Sir Tim Clark, Presiden, Emirates Airlines; Hon. Nayef Al-Fayez, Menteri Pariwisata lan Antiquities, Yordania; Gloria Guevara, CEO, WTTC; Profesor Heymann David, Profesor Epidemiologi Penyakit Menular, LSHTM, lan Kepala Pusat Keamanan Kesehatan Global ing Omah Chatham; Majed AlGhanim, Direktur Manajemen, Kualitas Pariwisata Pariwisata - Menteri Investasi, Kerajaan Arab Saudi; Paul Griffiths, CEO Bandara Dubai; Nicolas Mayer, Pemimpin Pariwisata Global, PWC; Nick Barigye, Chief Executive Officer, Rwanda Finance Limited; Hon. Mmamoloko Kubayi-Ngubane, Menteri Pariwisata, Afrika Kidul; Hon. Memunatu B. Pratt, Menteri Pariwisata lan Budaya, Sierra Leone; Lord Rami Ranger, Presiden Kewirausahaan, Klub Wirausaha Persemakmuran.

Diskusi panel bakal nutupi macem-macem topik, kalebu:

  • Outlook Ekonomi saiki, prediksi lan rencana pemulihan taun 2021
  • Masa Depan Pariwisata ing Ekonomi Ijo
  • Kesehatan: Ngatasi COVID-19 lan kepiye cara mulihake para lelungankapercayan lan kapercayan kanggo mbangun bisnis
  • Ngerti mekanisme finansial sing ngidini sampeyan bisa urip lan mbangun maneh 
  • Nganalisa tantangan lan kesempatan investasi ing sektor penerbangan
  • Kepiye investasi ing sektor pariwisata lan pariwisata bisa ndadekake tuwuh lan kerja sama ing negara-negara Komanwel?
  • Cara narik investasi lan wisata njaba China sajrone lan pasca kovid19

Acara virtual telung dina kasebut bakal nampilake Panel Menteri Investasi Pariwisata, uga pertemuan puncak, pimpinan pariwisata lan pamilik proyek lan peserta pameran kesempatan kanggo ngrembug babagan kemitraan lan nggandhengake karo para investor global. 

Taun iki, konferensi kasebut bakal digawe ing platform virtual, amarga pandemi Covid-19 sing terus ana.

Kanggo ndhaptar, bukak: www.itic.co/conferensi/global/#register

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.