News

JetBlue kanggo miwiti layanan Hub-LA

28_9
28_9
ditulis dening editor

Kanthi Virgin America siyap kanggo ngluncurake layanane saka Boston menyang San Francisco lan Los Angeles ing Peb.

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi Virgin America siyap kanggo ngluncurake layanane saka Boston menyang San Francisco lan Los Angeles tanggal 12 Februari, JetBlue ngumumake yen bakal urip maneh rencana layanan antara Boston lan New York menyang Los Angeles International wiwit tanggal 17 Juni.

JetBlue wis ngrencanakake ngluncurake layanan metu saka LAX musim panas pungkasan nanging mundur, kanthi nyebutake biaya bahan bakar sing dhuwur. Tegese manawa pelanggan sing paling cedhak bisa tekan kutha kasebut yaiku Burbank utawa Long Beach sing beda karo Virgin, sing nawakake layanan saka LAX. JetBlue uga ora nawakake layanan nonstop saka Boston menyang San Francisco utawa San Jose amarga mandheg penerbangan kasebut taun kepungkur. Wisatawan hub isih bisa mlebu ing salah sawijining kutha nanging kudu nindakake penerbangan sing nyambung.

Operator diskon, sing durung nemtokake tarif kanggo layanan saben dinane kaping pindho (luwih murah tinimbang pambuka), bakal miwiti adol tiket kanggo rute Rebo 4 Februari.

Sebastian White, juru bicara JetBlue, nolak manawa pamindhahan kasebut minangka respons kanggo mlebu Virgin ing pasar Boston.

"Kaya sing sampeyan eling, nalika mbatalake rencana kanggo miwiti layanan LAX pungkasan musim panas, bahan bakar paling dhuwur. Tarif ora bisa nyengkuyung biaya operasional ing pasar, "jarene ing email. "Kanthi rega BBM mudhun lan rega saya murah, wektune pas kanggo debut ing LAX."

Nanging, White ngakoni manawa maskapai kasebut ndeleng Virgin minangka pesaing ing rute sing diladeni.

David Cush, kepala eksekutif Virgin, ujar manawa dheweke ndeleng kompetisi utama maskapai kasebut minangka operator warisan, dudu para diskon kaya JetBlue. Cush ujar manawa maskapai tujuane kanggo nggandhengake pusat bisnis utama, nawakake pilihan, layanan, lan fasilitas hiburan paling apik ing para turis.

White ujar babagan JetBlue, sing dudu masalah hiburan lan fasilitas penerbangan, "Kita setya nggawe JetBlue luwih relevan karo para plancong ing Boston, utamane para pelanggan bisnis sing saya akeh, kanthi nawakake penerbangan paling akeh - tujuan sing dijaluk. ”
OK, kowe padha kaya kompetisi kanggo aku. Lan sanajan sampeyan fokus ing para pelaku bisnis - kaya umume operator, amarga setelan luwih bisa mabur luwih akeh tinimbang kita kabeh lan luwih seneng lan bisa nambah beya kanggo hak istimewa mabur nalika lan ing papan sing dibutuhake. - Muga-muga iki bisa dadi tandha wiwitan bab sing apik kanggo para plancong ing Boston.

Siji bab liyane… JetBlue ujar manawa bakal miwiti mabur menyang Montego Bay, Jamaika, 21 Mei.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.