24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Pusat Kesehatan Etihad Airways dadi Konferensi Kesehatan Penerbangan

sarwa dumadi
sarwa dumadi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pusat Kesehatan Etihad Airways wis nampani luwih saka 120 profesional medis uga ahli medis internasional ing Konferensi Kesehatan Penerbangan tahunan, kanthi tema "Ophthalmology and C

Print Friendly, PDF & Email

Pusat Kesehatan Etihad Airways nampani luwih saka 120 profesional medis uga ahli medis internasional ing Konferensi Kesehatan Penerbangan tahunan, kanthi tema "Ophthalmology and Color Vision in Aviation," sing ditindakake wiwit tanggal 3 - 4 September ing Abu Dhabi.

Konferensi kasebut minangka pangayoman saka Bagian Aeromedis Otoritas Penerbangan Sipil UEA (GCAA) kanthi kerjasama karo Etihad Airways lan Pusat Rumah Sakit Mripat Moorfields Abu Dhabi.

Nalika mbukak konferensi kasebut, Dr Nadia Bastaki, Wakil Presiden Layanan Medis Etihad Airways lan Pemeriksa Medis Penerbangan Senior, sing dadi wanita pertama Emirat sing didaftarkan minangka spesialis kedokteran penerbangan, negesake pentinge kolaborasi ing industri kasebut.

"Pusat Kesehatan Etihad Airways nganakake konferensi kesehatan penerbangan saben taun kanggo nyengkuyung kolaborasi ing antarane para praktisi obat penerbangan lan para pemangku kepentingan industri kesehatan ing wilayah kasebut uga internasional.


Maskapai kasebut dihormati amarga Dr Ansa Jordaan, Kepala, Bagian Obat Penerbangan ing Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) dadi pembicara tamu ing taun iki.

Pendhidhikan sing isih ana, nuduhake pengalaman medis lan karya intervensi paling anyar kanggo standar praktik medis lan nyengkuyung keamanan penerbangan kanthi ningkatake kesehatan pesawat udara iku penting banget, utamane nalika nggoleki kemajuan paling anyar ing bidang penerbangan, "ujare Dr Bastaki.

Pusat Kesehatan Etihad Airways minangka fasilitas canggih, sing dianggoni 13 dokter lan 15 perawat sing nawakake macem-macem layanan kayata: Obat Umum, Obat Penerbangan, Kesehatan Perjalanan, Kesehatan Pekerjaan, Hidung Telinga lan Tenggorokan (ENT ) Layanan, Pengobatan Internal, Layanan Gigi, Fisioterapi, Laboratorium lan Radiologi, Layanan Ambulans 24 jam lan pamriksa medis Layanan Nasional kanggo staf maskapai.

Saben taun, topik liyane dibahas dening para pamiarso konferensi sing kalebu pamriksa medis penerbangan lan perawat, dokter mata, dokter lan profesional kesehatan liyane saka maskapai utama lan industri kesehatan.

Ngomong ing konferensi kasebut, Dr Jordaan nyoroti masalah penilaian sesanti warna, kanthi nyebut "perkara sing prioritas utama kanggo industri," lan nambahake manawa "industri penerbangan kudu distandardisasi penilaian kanggo visi warna ing saindenging jagad".

Mohammed Ali Al Shorafa Al Hammadi, Chief Executive Officer of United Eastern Medical Services, muji maskapai kasebut amarga nyoroti masalah kesehatan ophthalmological.

"Liwat Pusat Rumah Sakit Mripat Moorfields Abu Dhabi, kita seneng melu acara medis penting iki ing bidang obat penerbangan, kanthi kolaborasi karo Pusat Kesehatan Etihad Airways. Kita terus menehi dhukungan lan kerja sama kanggo industri, "ujare Pak Al Hammadi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.