Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mexico Breaking News News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aeromexico: Nomer penumpang nganti 22.9% ing wulan Oktober

Aeromexico: Nomer penumpang nganti 22.9% ing wulan Oktober
Aeromexico: Nomer penumpang nganti 22.9% ing wulan Oktober
ditulis dening Harry S. Johnson

Grupo Aeromexico SAB de CV nglaporake asil operasional Oktober 2020.

  • Grupo Aeromexico ngeterake 870 ewu penumpang ing Oktober 2020, paningkatan 22.9% lawan September 2020 sing didorong dening kenaikan permintaan penumpang domestik lan internasional. Penumpang sing dikurangi 49.0% saben taun - Penumpang internasional 77.7% lan penumpang domestik 36.3%.
  • Kapasitas Aeromexico, sing diukur ing Kilomèter Kursi sing Sedia (ASK) mundhak dadi 21.2% dibandhingake karo September 2020 lan mudhun nganti 53.9% saben taun.
  • Permintaan, sing diukur ing Kilometre Penumpang Penghasilan (RPK) mundhak 21.9% dibandhingake karo September 2020 lan mudhun 64.3%, saben taune.
  • Faktor beban Oktober Aeromexico yaiku 65.0%, paningkatan 0.5 pp lawan September 2020 lan penurunan 16.5 pp lawan Oktober 2019.
  • Sajrone Nopember 2020, Aeroméxico berencana nambah frekuensi menyang Kota Guatemala, Sao Paulo, Buenos Aires, San Jose, Santo Domingo lan Medellin.
 Oktober  YTD Oktober 
20202019 var 20202019 var 
 RPK (itinerary + charter, mayuta-yuta) 
 domestik 7501,034-27.5%5,3949,602-43.8%
 internasional 4392,297-80.9%8,00225,886-69.1%
 Total 1,1883,331-64.3%13,39635,488-62.3%
 ASK (itinerary + charter, mayuta-yuta) 
 domestik 9961,275-21.9%7,49111,806-36.5%
 internasional 8882,814-68.4%13,35030,790-56.6%
 Total 1,8854,089-53.9%20,84142,596-51.1%
 Faktor Beban (itinerary,%) pppp
 domestik 75.281.1-5.972.181.3-9.2
 internasional 52.781.6-29.069.284.1-14.9
 Total 65.081.5-16.570.383.3-13.0
 Penumpang (itinerary + charter, ewu) 
 domestik 7531,182-36.3%5,55310,886-49.0%
 internasional 116522-77.7%1,8896,396-70.5%
 Total 8701,704-49.0%7,44217,282-56.9%

Angka bisa uga ora total amarga dibunderaké.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.