24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

"Tantangan Inovasi Bandara Frankfurt" pisanan rampung

frankfurtETN_3
frankfurtETN_3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanggo pertama kaline ing sejarah, operator bandara Fraport nganakake "Tantangan Inovasi Bandara Frankfurt" - kompetisi ide sing mbukak kanggo anggota masyarakat sing minat saka kabeh

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo pertama kaline ing sejarah, operator bandara Fraport nganakake "Tantangan Inovasi Bandara Frankfurt" - kompetisi ide sing mbukak kanggo anggota masarakat sing minat saka kabeh penjuru jagad.

Enem ide paling apik ditemtokake dening juri lima anggota sing kalebu ahli industri lan inovasi. Ana macem-macem ide kreatif lan macem-macem saka macem-macem negara sing bakal dievaluasi, saka panggunaan kasunyatan sing ditambahake ing Teras Pengunjung Bandara Frankfurt utawa kreta bagasi sing bisa ngetutake penumpang nggunakake Bluetooth. Panggonan pisanan dadi "Ruang Inovasi" - kamar sing khusus kanggo para penumpang supaya bisa kreatif lan ngembangake ide kanthi bebarengan. "Ruang Inovasi" dimaksudake kanggo mbantu ngasilake nilai tambah liwat interaksi pribadi ing bandara. Masalah lan masalah tartamtu bisa dibahas ora mung dening operator bandara dhewe, nanging uga para pangguna lokal utawa penumpang lokal ing "Ruang Inovasi" banjur bisa ditangani kanthi nggunakake teknik kreatif modern.


Juri adhedhasar keputusan babagan kemungkinan implementasi lan potensial kanggo nawakake penumpang ing pusat lalu lintas udara paling gedhe ing Jerman area kanggo dialog lan input kreatif. "Gagasan iki ningkatake Bandara Frankfurt lan kabeh wilayah minangka papan inovasi," ujare Claudia Uhe, kepala unit Pengembangan Perusahaan, Lingkungan & Keberlanjutan Perusahaan Fraport AG lan ketua juri. "Wong-wong saka saindenging jagad iki kumpul ing Bandara Frankfurt. Gagasan kasebut nyedhiyakake platform sing apik banget kanggo umpan balik pelanggan langsung lan kesempatan kanggo ngeksploitasi potensial gedhe pikiran kreatif saka saindenging jagad sing teka ing bandara lan wilayah kasebut. "

Anggota juri Markus Garn, mantan manajer perusahaan penerbitan FBM Frankfurt Business Media (sing kalebu bagean saka koran Frankfurter Allgemeine Zeitung sing terkenal) lan editor saka Inovasi Tahunan, uga muji gagasan pemenang utamane: "Kemampuan kanggo inovasi minangka dhasar kanggo masa depan perusahaan apa wae. 'Ruang Inovasi' nyedhiyakake kerangka kerja kanggo ide, komunikasi, lan jaringan aktif sing terus maju, minangka tambahan optimal kanggo ide lan manajemen inovasi tradisional. Ruang kerja bareng sing mbukak bisa dadi model kanggo bandara lan kabeh wilayah. Iki uga menehi kesempatan kanggo ngetutake ide liyane sing dikembangake sajrone kompetisi lan njamin kesinambungan kreatif. " Johannes Sammann, sing, dadi fungsine dadi General Retail Manager, tanggung jawab kanggo toko ritel sing dioperasikake dening Gebr. Heinemann ing Bandara Frankfurt, nuduhake pendapat iki: "Akeh ide sing dikirimake kanggo nyedhiyakake dhukungan elektronik kanggo nyambungake wong sing duwe minat tartamtu. Nanging, dialog antarane anggota juri dhewe uga negesake manawa ruang virtual ora bisa ngganteni ruang nyata kanthi sakabehe. Dialog pribadi ing antarane individu isih penting banget. Gagasan kanggo 'Ruang Inovasi' njupuk tampilan iki lan mulane pancen pantes dadi papan pertama. ”

"Tantangan Inovasi Bandara Frankfurt" dianakake ing antarane tanggal 17 Mei lan 28 Juni 2016. Sajrone kompetisi kasebut, Fraport golek ide inovatif kanggo nggawe pengalaman penumpang ing Bandara Frankfurt luwih unik — jumbuh karo motto kompetisi "Make It Tujuan Favorite ”. Kompetisi kasebut adhedhasar prinsip "inovasi terbuka", tegese Fraport AG kanthi sengaja mbukak proses inovasi kanggo ngasilake ilmu eksternal kanggo pangembangan inovasi. Peserta saka saindenging jagad duwe kesempatan kanggo ngirim ide nganggo basa Jerman utawa Inggris ing fra-challenge.de.




Ing langkah sabanjure, enem ide paling apik saiki bakal ditliti babagan prakteke. Tujuan sing diumumake yaiku ngetrapake kabeh ide yen bisa. "Thanks kanggo tanggapan sing apik kanggo kompetisi pertama iki, kita uga ngarep-arep proyek inovatif mbesuk sing bisa digunakake kanggo nambah pengalaman lelungan para penumpang ing Bandara Frankfurt," ujare Uhe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.