24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Plancongan pribadi: Pisa pendaratan sing sampurna

maccauley
maccauley
ditulis dening editor

Minangka mantan warga sing urip ing Asia Tenggara, salah sawijining tantangan kanggo aku, yaiku golek penerbangan sing cukup efisien lan bisa mulih.

Print Friendly, PDF & Email

Minangka mantan warga sing urip ing Asia Tenggara, salah sawijining tantangan kanggo aku, yaiku golek penerbangan sing cukup efisien lan bisa mulih. Omah kanggo kula bisa uga tegese Eropa utawa Amerika Serikat, gumantung karo wektu taun uga alangan bisnis. Manggon ing Kuala Lumpur lan duwe salah sawijining bandara paling apik ing donya bisa dadi plancongan gampang kanthi pilihan sing akeh.

Flying Westbound saka Kuala Lumpur menyang Eropa tegese pilihan antarane penerbangan nonstop karo operator Eropa, mabur menyang hub gateway ing Eropa kayata Amsterdam utawa London, lan banjur nyambung menyang tujuan pungkasan. Tujuane saya apik lan ana sawetara penerbangan nonstop saka Asia menyang wilayah Mediterania. Ya, ana Emirat, saka Kuala Lumpur menyang Dubai kanthi jangka panjang ing Dubai (minimal 4 jam) lan terus menyang Nice. Wektu iki aku pengin ngindhari bandara sing rame (World Central-Dubai), sing dakarani Las Vegas nganggo jubah, amarga glitz lan rame banget ing jam kerja. Ketik Doha lan Qatar Airways. Bandara Internasional Hamad sing nembe dibangun ing Doha nggawe sambungan sing lancar lan mulus lan dadi omah Qatar Airways. Maskapai iki nggedhekake tujuan sing amba ing saindenging jagad meh saben minggon lan yen ora amarga produksi pesawat luwih alon saka wong-wong kaya Boeing lan Airbus, bisa uga luwih cepet. Miturut Dato Muzammil, manajer Country for Malaysia, "tuwuhing wilayah kasebut kuwat lan ora ana gunané kanggo ngisi Malaysia Airlines sing terus saya mudhun dadi operator regional."


Saiki bali menyang telusuran penerbangan sing sampurna sing bakal nggawa aku menyang Nice utawa cedhak.

Loro-lorone Emirat lan Qatar Airways mabur kaping pirang-pirang dina (liwat Dubai utawa Doha) menyang salah sawijining pusat Eropa favoritku, Milan. Milan minangka perjalanan telung jam saka omahku ing Prancis - pilihan sing luwih apik tinimbang mabur liwat Paris, London utawa Amsterdam. Luwih apik maneh, Qatar Airways mung ngenalake penerbangan saben dina menyang Pisa ing Italia (uga perjalanan telung jam menyang Prancis). Penerbangan wengi sing metu saka Kuala Lumpur nyambung kanthi lancar karo layanan Pisa sing anyar saka Doha. Mung diluncurake ing wiwitan Agustus 2016 lan aku ngarepake bakal sepi. Aku kaget amarga meh telung kuartal kebak. Airbus 320, digunakake lan nggawe penerbangan enem jam luwih krasa mlumpat liwat Mediterania. Layanan lancar lan efisien lan udakara 17 jam (wiwit ing Kuala Lumpur nganti tekan Pisa) Aku ana ing jagad sing beda, ndeleng sekilas menara Pisa sing lagi condong, nalika kebangkrutan.



Intiku ing kene, goleki bandara sing luwih cilik tinimbang bandara regional kanggo pengalaman bebas repot lan aja nganti bandara London, Paris, Amsterdam utawa Frankfurt sing rame banget nalika lelungan menyang Eropa. Dheweke bisa dadi Kopenhagen, kanggo Eropa Lor, Munich lan Wina kanggo Central lan Barcelona lan Lisbon kanggo Semenanjung Iberia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.