News

JetBlue: Lalu lintas wulan Agustus munggah 6.2 persen

0a1a_1438
0a1a_1438
ditulis dening editor

NEW YORK, NY - JetBlue Airways Corporation nglaporake asil lalu lintas awal kanggo Agustus 2016. Lalu lintas ing wulan Agustus tambah 6.2 persen wiwit Agustus 2015, kanthi paningkatan kapasitas 5.7 persen.

Print Friendly, PDF & Email

NEW YORK, NY - JetBlue Airways Corporation nglaporake asil lalu lintas awal kanggo Agustus 2016. Lalu lintas ing wulan Agustus tambah 6.2 persen wiwit Agustus 2015, kanthi paningkatan kapasitas 5.7 persen.

Faktor muatan kanggo wulan Agustus 2016 yaiku 87.4 persen, paningkatan 0.4 poin wiwit Agustus 2015. Faktor pambuka awal JetBlue yaiku 98.7 persen lan kinerja tepat waktu (1) yaiku 73.0 persen.


Pendapatan awal JetBlue saben mil kursi (RASM) sing kasedhiya kanggo wulan Agustus nyuda udakara limang setengah persen taun suwene taun. Kanggo kuartal kaping telu 2016, RASM samesthine bakal mudhun antara telu nganti patang persen taun suwene taun.

HASIL TRAFIK AIRWAYS JETBLUE

Agustus 2016 Agustus 2015% Owahi
Mil penumpang bathi (000) 4,211,755 3,966,602 6.2%
Jarak kursi sing kasedhiya (000) 4,820,083 4,558,901 5.7%
Faktor beban 87.4% 87.0% 0.4 pts.
Penumpang penghasilan 3,505,253 3,283,266 6.8%
Keberangkatan 30,162 28,903 4.4%
Durasi panggung rata-rata (mil) 1,097 1,104 -0.6%

YTD 2016 YTD 2015% Pangowahan
Mil penumpang bathi (000) 31,001,452 28,058,840 10.5%
Jarak kursi sing kasedhiya (000) 36,296,137 32,810,570 10.6%
Faktor muatan 85.4% 85.5% -0.1 pts.
Penumpang penghasilan 25,812,859 23,555,460 9.6%
Keberangkatan 226,751 211,404 7.3%
Dawa tataran rata-rata (mil) 1,103 1,095 0.7%

(1) Departemen Perhubungan AS nganggep kedatangan tepat waktu yaiku penerbangan domestik sing teka sajrone jadwal 14 menit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.