News

Pariwisata Oktoberfest ing AS: Cincinnati minangka nomer siji

oktoberfesfest
oktoberfesfest
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi Jerman-Amerika dadi klompok etnik AS paling gedhe lan festival bir paling gedhe ing donya lan pameran sing nyenengake - sing dikenal kanthi jeneng Oktoberfest - bakal diwiwiti, situs web finansial pribadi

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi wong Jerman-Amerika dadi klompok etnik AS paling gedhe lan festival bir paling gedhe ing donya lan pameran kesenangan sing kesah - sing dikenal kanthi jeneng Oktoberfest - bakal diwiwiti, situs web finansial pribadi ndeleng kanthi tliti ing Kutha-kutha Terbaik ing 2016 kanggo Ngrayakake Oktoberfest.

Kanggo nemtokake kutha paling apik kanggo melu ing festival Jerman sing epik, dheweke mbandhingake 100 kutha paling gedhe ing 20 metrik utama, wiwit saka "persentase populasi Jerman" nganti "jumlah taman bir per kapita" nganti "rega rata-rata kanggo festival lan pesta Oktoberfest tiket. ”

Ing ngisor iki sawetara sorotan:


20 Kutha Paling Top kanggo Ngrayakake Oktoberfest
1 Cincinnati, OH 11 Scottsdale, AZ
2 Pittsburgh, PA 12 St. Louis, MO
3 Portland, OR 13 Columbus, OH
4 Minneapolis, MN 14 St. Paul, MN
5 Orlando, FL 15 Buffalo, NY
6 Denver, CO 16 Colorado Springs, CO
7 Tampa, FL 17 Milwaukee, WI
8 Miami, FL 18 Cleveland, OH
9 Madison, WI 19 Philadelphia, PA
10 Boise, ID 20 New Orleans, LA

Fakta sing nyenengake Oktoberfest:
$ 5,000 - Prakiraan biaya kanggo wong Amerika kanggo melu ing Oktoberfest ing Munich, Jerman

1.9 Yuta - Galon bir sing dikonsumsi sajrone Oktoberfest

750,000 - Jumlah sosis lan pitik panggang sing dipangan




$ 1.2 Miliar - Pengaruh ekonomi Oktoberfest ing Munich

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.