Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Bartlett ngelingi ikon Pariwisata Kanada Edith Baxter

Menteri Bartlett ngelingi ikon Pariwisata Kanada Edith Baxter
Pimpinan Editor Baxter Media, Edith Baxter
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett ngucapake rasa getun banget amarga kanca kanca lan mitra industri Edith Baxter sing wis suwe, salah sawijining pendiri lan kepala editor kelompok penerbitan Kanada Baxter Media.

"Aku ngaturake sungkawa kanggo putrine Bu Baxter, Wendy McClung, bebarengan karo kulawarga besar lan kabeh manajemen Baxter Media lan staf sajrone wektu kangelan iki. Baxter minangka swara kuat ing industri perjalanan Kanada luwih saka limang dekade lan warisane bakal dikenang nganti pirang-pirang taun kepungkur, "ujare Menteri Bartlett.

Edith, utawa Ibu B amarga dheweke misuwur banget karo kanca-kanca, minangka pimpinan sing beda ing industri lelungan Kanada. Luwih saka 50 taun, dheweke kerja ing pucuk Travel Travel Kanada lan Kurir Perjalanan - loro publikasi perdagangan plancongan mingguan sing paling dihormati lan diwaca ing negara kasebut.

Dheweke nggawe grup media terkemuka ing taun 1968 bareng karo garwane almarhum lan mitra bisnis William (Bill) Henry Baxter, sing tilar donya ing taun 2004.

Nggambarake kedadeyan Baxter, Ketua Dewan Pariwisata Jamaika (JTB) John Lynch ujar, "Dheweke bakal eling banget minangka wartawan sing cerdas, pengusaha bisnis sing cerdas lan kanca sejatine Jamaika. Dheweke nggawe puluhan perjalanan menyang pulau kasebut - utamane seneng wektu ing Half Moon Resort - lan dheweke kekancan apik karo mantan Direktur Daerah JTB Pat Samuels lan Sandra Scott. "

Ing pimpinan Edith Baxter, Baxter Media nduweni peran integral ing sorotan Destinasi Jamaika ing pasar Kanada sajrone limang dekade kepungkur.

Ing 2018, Baxter dianugerahi Order of Distinction dening pamrentah Jamaika kanggo ngakoni sumbangane kanggo industri pariwisata lan karya penting sing ditindakake kanggo Jamaika.

Sajrone 25 taun kepungkur, Baxter Media ngatur Turnamen Golf Industri Perjalanan Kanada sing populer, sing dianakake ing pulau kasebut kanthi kemitraan karo Sandals Resorts. Acara industri tahunan nggawa puluhan agen perjalanan, operator tur, perwakilan maskapai, lan mitra pariwisata ing Jamaika sajrone seminggu acara jejaring, kompetisi sing ramah ing hubungan lan keramahan pulau sing padhang.

Jamaika uga ditampilake kanthi nyata minangka papan tujuan lan papan pariwisata sing menang penghargaan ing Baxter Media's Agents Choice Award tahunan, survey agen perjalanan paling gedhe lan paling lengkap ing Kanada. Sajrone 15 taun berturut-turut, Jamaika dijenengi 'Papan Turis Favorit - Karibia' ing penghargaan pilihan pamiarsa taunan.

"Edith Baxter minangka trailblazer sejati sing menehi pengaruh gedhe kanggo komunitas lelungan ing kene Kanada lan liya-liyane," ujare Angella Bennett, Direktur Regional, Kanada, JTB.

"Kapan wae aku seneng ketemu karo dheweke, aku mesthi gumun nalika ngomong babagan karir lan nuduhake crita babagan perjalanan ing Jamaika. Dheweke duwe hubungan cinta sejati karo pulau kasebut lan bakal dilalekake. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.