News

Sandal kanggo nandur modal $ 350 yuta kanggo nambah 750 kamar hotel anyar

Pilih basa sampeyan
0a1_6537
0a1_6537
ditulis dening editor

OCHO RIOS, St Ann, Jamaika - Rencana Menteri Pariwisata kanggo nambah stok kamar hotel 15,000 sajrone limang taun sabanjure, isih entuk dorongan liyane saka Sandals Resorts International.

Print Friendly, PDF & Email

OCHO RIOS, St Ann, Jamaika - Rencana Menteri Pariwisata kanggo nambah stok kamar hotel 15,000 sajrone limang taun sabanjure, isih entuk dorongan liyane saka Sandals Resorts International.

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett lan Chief Executive Officer Sandals, Adam Stewart, dina iki ngumumake manawa jaringan hotel sing wis ana ing omah bakal nambah 750 kamar ing telung properti kanthi investasi $ 350 yuta sajrone limang taun ngarep.


Matur suwun karo Pak Stewart lan Sandal ing inisiatif anyar kasebut, Menteri Bartlett nganggep iki minangka sinyal sing kuat kanggo para investor lokal supaya bisa mlebu nalika negara kasebut duwe 40,000 kamar lan limang yuta pengunjung sing nyelehake ekonomi AS $ 5 milyar. saben taun ing taun 2021.

Menteri Bartlett menehi pidato utama nalika dibukak Konferensi Mitra Karibia Island Routes sing diresmekake dina iki (14 September) ing Sandals Ochi Beach Resort. Konferensi kasebut nglumpukake 50 panyedhiya tur lan wisata kritis sing tanggung jawab kanggo ngirim pengalaman wisata Island Routes.
750 kamar anyar asale saka telung properti; hotel paling apik ing Kingston, pangembangan Dragon Bay ing Port Antonio lan ekspansi properti sing ana ing Negril.

Menteri Bartlett, sing seneng banget babagan hotel kutha Kingston, ujar manawa Kingston "kudu dideleng maneh minangka salah sawijining tujuan kutha sing misuwur ing bagean Karibia iki."

Nalika nyathet manawa "persaingan bakal kuat amarga kita wis duwe kegiyatan sing apik ing njaba Kuba lan Santo Domingo sing pariwisata kutha," Menteri Pariwisata ngandhakake kapercayan manawa "kita bisa netepake ruang kita dhewe amarga Kingston duwe pesona lan daya tarik dhewe kanthi sejarah lan budaya lan budaya sing apik. ”



Dheweke ujar manawa dheweke yakin, "Musik lan warisan lan unsur hiburan sing bisa ditawakake Kingston bakal saingan karo saben tujuan liyane ing Karibia lan kita kudu ngupayakake lan ngrampungake."

Stewart nyathet manawa persetujuan wis ditampa kanggo pangembangan hotel gaya urip ing kutha Kingston sing ora nggawa merek Sandal nanging bakal dioperasikake. "Konektivitas kasebut bakal ana lan kita pancen mbahas apa sing bakal ditindakake," ujare CEO Sandal, nambah, "Intine apa sing kita lakoni yaiku ngomong yen sampeyan bisa teka ing kene kanggo bisnis nanging aku pengin sampeyan nginep ing kene uga sawetara dina ekstra, bukak Blue Mountain lan metu kanggo plancongan.

Babagan pangembangan Port Antonio, dheweke ujar manawa bakal narik perhatian pribadi saka Ketua Sandals Resorts, Gordon "Butch" Stewart, "dheweke duwe telung arsitek lan dheweke ujar manawa iki permata mahkota ing rantai kasebut."

Ndhukung pembangunan iki minangka rencana pamrentah kanggo ndawakake landasan pacu ing Bandara Ian Fleming. "Iki minangka link sing ilang saiki kanggo mbukak wetan pulau kasebut. Kita ngerti manawa kaendahane ana, nanging kita butuh lapangan kerja, pelatihan lan pangembangan, stimulus ekonomi supaya bisa ditindakake kaya sing kita ngerti, ”ujare Pak Stewart.

Menteri Bartlett nambahake, "kita seneng banget babagan pembangunan Port Antonio lan kita pengin nggunakake iki uga minangka sarana kanggo ujar para pengusaha lokal, ayo tambah kamar amarga pengalaman wis ditemtokake." Kanthi Pak Adam Stewart judhul ing Dewan Hubungan Pariwisata, Menteri kasebut ujar manawa "jaringan kasebut bakal nggedhekake pengalaman ing tujuan sing bakal nggawa luwih akeh wong ing kene lan nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo wong Jamaika entuk keuntungan liyane saka pariwisata."

OCHO RIOS, St. Ann, Jamaica; September 15, 2016: Minister of Tourism Hon. Edmund Bartlett (centre) discusses the local attractions sector with (l-r) David Shields, Vice President – Sales, Island Routes Caribbean Adventures; Wayne Cummings, Director of Business Processes and Administration, Sandals Resorts International (SRI); Adam Stewart, SRI’s Chief Executive Officer; and Professor Ian Boxill, Dean of the Faculty of Social Sciences, University of the West Indies (Mona). Minister Bartlett was the guest speaker at the opening of the inaugural Island Routes’ Caribbean Partner Conference on September 14, 2016, at Sandals Ochi Beach Resort. The conference has brought together some 50 critical tour and excursions providers responsible for delivering Island Routes excursion experiences.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.