News

Pariwisata Jamaika: Sandal kanggo nandur modal US $ 350 yuta kanggo nambah 750 kamar anyar

Pilih basa sampeyan
kamar mandi
kamar mandi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rencana dening Menteri Pariwisata kanggo nambah stok kamar hotel 15,000 sajrone limang taun sabanjure, durung entuk dorongan liyane saka Sandals Resorts International.

Print Friendly, PDF & Email

Rencana dening Menteri Pariwisata kanggo nambah stok kamar hotel 15,000 sajrone limang taun sabanjure, durung entuk dorongan liyane saka Sandals Resorts International.

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett lan Chief Executive Officer Sandals Adam Stewart bubar ngumumake manawa jaringan hotel sing wis ana ing omah bakal nambah 750 kamar ing telung properti kanthi investasi udakara 350 juta dolar AS sajrone limang taun ngarep.

Matur suwun karo Pak Stewart lan Sandal ing inisiatif anyar kasebut, Menteri Bartlett nganggep iki minangka sinyal sing kuat kanggo para investor lokal supaya bisa mlebu nalika negara kasebut duwe 40,000 kamar lan limang yuta pengunjung sing nyelehake ekonomi AS $ 5 milyar. saben taun ing taun 2021.


Menteri Bartlett menehi pidato utama nalika dibukak Konferensi Mitra Karibia Island Routes sing wiwitan ing Sandals Ochi Beach Resort bubar. Konferensi kasebut nglumpukake 50 panyedhiya tur lan wisata kritis sing tanggung jawab kanggo ngirim pengalaman wisata Island Routes.

750 kamar anyar asale saka telung properti; hotel paling apik ing Kingston, pangembangan Dragon Bay ing Port Antonio lan ekspansi properti sing ana ing Negril.

Menteri Bartlett, sing seneng banget babagan hotel kutha Kingston, ujar manawa Kingston "kudu dideleng maneh minangka salah sawijining tujuan kutha sing misuwur ing bagean Karibia iki."

Nalika nyathet manawa "persaingan bakal kuat amarga kita wis duwe kegiyatan sing apik ing njaba Kuba lan Santo Domingo sing pariwisata kutha," Menteri Pariwisata ngandhakake kapercayan manawa "kita bisa netepake ruang kita dhewe amarga Kingston duwe pesona lan daya tarik dhewe kanthi sejarah lan budaya lan budaya sing apik. ”

Dheweke ujar manawa dheweke yakin, "musik lan warisan kita lan unsur hiburan sing ditawakake Kingston bakal saingan karo kabeh tujuan liyane ing Karibia lan kita kudu ngupayakake lan ngrampungake."

Stewart nyathet manawa persetujuan wis ditampa kanggo pangembangan hotel gaya urip ing kutha Kingston sing ora nggawa merek Sandal nanging bakal dioperasikake. "Konektivitas kasebut bakal ana lan kita pancen mbahas apa sing bakal ditindakake," ujare CEO Sandals, nambahake, "inti saka apa sing kita lakoni yaiku ngomong yen sampeyan bisa teka ing kene kanggo bisnis nanging aku pengin sampeyan nginep ing kene uga sawetara dina ekstra, bukak Blue Mountain lan metu kanggo plancongan.

Babagan pangembangan Port Antonio, dheweke ujar manawa bakal narik perhatian pribadi saka Ketua Sandals Resorts, Gordon "Butch" Stewart, "dheweke duwe telung arsitek lan dheweke ujar manawa iki permata mahkota ing rantai kasebut."


Ndhukung pembangunan iki minangka rencana pamrentah kanggo ndawakake landasan pacu ing Bandara Ian Fleming. "Iki minangka link sing ilang saiki kanggo mbukak wetan pulau kasebut. Kita ngerti manawa kaendahane ana, nanging kita butuh lapangan kerja, pelatihan lan pangembangan, stimulus ekonomi supaya bisa ditindakake kaya sing kita ngerti, ”ujare Pak Stewart.

Menteri Bartlett nambahake, "kita seneng banget babagan pembangunan Port Antonio lan kita pengin nggunakake iki uga minangka sarana kanggo ujar para pengusaha lokal, ayo tambah kamar amarga pengalaman wis ditemtokake." Kanthi Pak Adam Stewart judhul ing Dewan Hubungan Pariwisata, Menteri kasebut ujar manawa "jaringan kasebut bakal nggedhekake pengalaman ing tujuan sing bakal nggawa luwih akeh wong ing kene lan nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo wong Jamaika entuk keuntungan liyane saka pariwisata."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.