24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Volaris nyedhiyakake A320neo pisanan ing Meksiko lan Amerika Utara

0a1_6619
0a1_6619
ditulis dening editor

MEXICO CITY, Mexico - Volaris, maskapai penerbangan Meksiko paling murah sing beroperasi ing Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, nyedhiyakake pesawat A320neo Airbus pertama ing Lic.

Print Friendly, PDF & Email

MEXICO CITY, Mexico - Volaris, maskapai penerbangan Meksiko paling murah sing beroperasi ing Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, nyedhiyakake pesawat A320neo Airbus pertama ing Lic. Bandara Internasional Adolfo López Mateos ing Toluca. Akuisisi iki nggunakake teknologi paling anyar menyang armada, sing saiki digabung karo 64 pesawat kanggo nglayani para pelanggan. Pesawat A320neo iki minangka sing pertama saka 46 (kalebu A320 lan A321) sing bakal ditampa maskapai ing taun-taun mbesuk.


Volaris minangka maskapai pertama ing Meksiko lan Amerika Utara sing nampa model Airbus iki, sing kalebu generasi paling anyar pesawat kabin lorong tunggal kanthi 186 kursi. A320neo nggabungake pilihan mesin anyar, uga "Sharklets" - piranti aerodinamika 7.8 kaki sing ana ing swiwine - lan kabin penumpang sing dioptimalake, saengga ngasilake efisiensi ekonomi bahan bakar sing luwih gedhe.

Pesawat A320neo mbantu nyuda tilas karbon penerbangan kasebut kanthi nyuda konsumsi taunan luwih saka 15 persen bahan bakar sing disimpen saben kursi, sing 12 persen dikurangi dening mesin, 3 persen dening Sharklets lan persen tambahan kanthi konfigurasi kursi pesawat . Iki kalebu nyuda limang ewu ton karbon dioksida (CO2) saben pesawat setaun, 50 persen emisi oksida nitrogen luwih sithik (NOx) uga nyuda sidik jari akustik.

"Ing Volaris, kita mesthi setya karo masa depan penerbangan. Kita seneng banget nggabungake armada pesawat anyar iki saka kulawarga Airbus karo mesin Pratt & Whitney, loro sekutu paling gedhe lan paling penting ing industri iki. Iki masa depan penerbangan! Nggunakake teknologi paling canggih kanggo nggayuh industri sing luwih sustainable, "ujare Enrique Beltranena, CEO Volaris.

"Airbus bangga ngirim A320neo pertama ing Meksiko lan Amerika Utara menyang Volaris, pelanggan sing setya suwene 10 taun," ujare Rafael Alonso, Presiden Airbus Amerika Latin lan Wilayah Karibia. "Ekspansi ekonomi Meksiko sing kuwat nawakake kesempatan unik kanggo maskapai nasional - minangka Volaris - supaya terus berkembang lan njamin, ing wektu sing padha, kelestarian lingkungan karo A320neo minangka pemain kunci sukses Volaris."

"Kita pengin menehi ucapan selamat marang Volaris, Airbus lan AerCap kanggo tonggak sejarah saiki ing Amerika Latin. Kita duwe sejarah sing dawa lan ngarep-arep terus dadi bagian saka tim global iki, "ujare Rick Deurloo, Wakil Presiden Senior, Mesin Komersial, Penjualan, Pemasaran, lan Layanan Pelanggan.



Presiden lan Kepala Pegawai Komersial AerCap Philip Scruggs ujar, "Kita seneng ngirim pesawat A320neo pertama kanthi sewa kanggo pelanggan sing wis suwe, Volaris lan seneng banget dadi sing pertama ngirim jinis pesawat menyang operator ing Amerika Utara. Pesawat A320neo minangka salah sawijining pesawat aisle paling akeh sing dikarepake ing donya, nggabungake teknologi paling anyar lan mesin sing paling hemat bahan bakar. Kita ngarep-arep bisa terus hubungan sukses karo kanca lan mitra ing Volaris nalika maskapai kasebut terus berkembang ing benua kasebut. "

Volaris, perusahaan sing tanggung jawab sosial, entuk manfaat saka fitur teknis sing wis kasebut sadurunge. Sing nglengkapi kampanye perusahaan liyane kaya "Cielito Limpio" sing tegese "Langit Bersih" ing basa Spanyol. Kampanye iki ngidini para pelanggan Volaris ndhukung proyek sing ditindakake ing saindenging Meksiko kanggo nglawan anget global, kabeh kerja sama karo Platform Carbon Meksiko MEXICO2.

Pesawat pertama iki bakal mbukak rong rute utama kanggo maskapai sing mangkat saka Mexico City. Kaping pisanan menyang Cancun, Quintana Roo lan nomer loro menyang kutha Tijuana ing Baja California. Pesawat sing isih ana bakal disebarake ing jaringan Volaris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.