Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Israel Breaking News News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines mbatalake rong tujuan regional karo Israel

Ukraina International Airlines mbatalake rong tujuan regional karo Israel
Ukraina International Airlines mbatalake rong tujuan regional karo Israel
ditulis dening Harry S. Johnson

Efektif 8 November 2020, Ukraina International Airlines (UIA) ngumumake pembatalan penerbangan antarane Lviv lan Israel nganti pungkasan navigasi musim dingin lan antara Kharkiv lan Israel nganti tanggal 5 Desember 2020. Owahan kasebut ditindakake amarga terus-terusan watesan karantina sing diwenehake dening Pamrentah Israel supaya bisa nyegah COVID nyebar 19.

Penerbangan liyane ing antarane Ukraina lan Israel bakal tetep ora owah sajrone navigasi musim salju:

  • Kyiv (KBP) –Tel Aviv (TLV) - Kyiv (KBP) - 8 frekuensi saben minggu
  • Odesa (ODS) - Tel Aviv (TLV) - Odesa (ODS) - 2 frekuensi saben minggu
  • Dnipro (DNK) - Tel Aviv (TLV) - Dnipro (DNK) - 1 frekuensi saben minggu
  • Kharkiv (HRK) - Tel Aviv (TLV) - Kharkiv (HRK) - 1 frekuensi wiwit 06.12.20

Rekomendasi lelungan bisa ditemokake ing situs web resmi UIA. Sajrone jaman sing durung pernah ana iki amarga pandemi ing saindenging jagad, Ukraina International Airlines nyedhiyakake keamanan lan kesehatan para penumpang lan kru ing level paling dhuwur. UIA ngetrapake standar lan prosedur safety sing disedhiyakake dening Organisasi Kesehatan Dunia, Asosiasi Transportasi Udara Internasional, Badan Keselamatan Penerbangan Eropa, Pusat Pencegahan lan Kontrol Penyakit Eropa, uga Menteri Kesehatan Ukraina lan Layanan Penerbangan Negeri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.