24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

US Airways kanggo ngisi bantal

28_66
28_66
ditulis dening editor

Penumpang US Airways enggal ora bakal nemokake bantal lan kemul gratis ing wadhah ing overhead, kajaba dheweke mabur kelas siji utawa menyang Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

Penumpang US Airways enggal ora bakal nemokake bantal lan kemul gratis ing wadhah ing overhead, kajaba dheweke mabur kelas siji utawa menyang Eropa.

Ing pungkasan wulan iki, maskapai penerbangan Tempe bakal ngganti kit bantal-lan-kemul sing bisa digunakake maneh sing bakal didol $ 7 ing pesawat lan online.

Kit kasebut, sing pejabat ujar manawa lagi nimbang-nimbang, minangka langkah paling anyar US Airways kanggo nambah penghasilan kanthi ngisi biaya kanggo samubarang sing sadurunge gratis.

Ing taun kepungkur, maskapai kasebut wiwit ngisi tas cek, minuman ringan, banyu kemasan lan kursi pelatih pilihan.

Ing telung wulan pungkasan taun 2008, biaya kasebut ngasilake penghasilan $ 100 yuta, maskapai kasebut ngumumake minggu kepungkur. Total sing diarepake kanggo taun 2009: $ 400 yuta nganti $ 500 yuta.

Power-Nap Sack kalebu kemul bulu sing ukurane 34 inci nganti 60 inci; bantal gulu karet; warna mripat; lan kuping kuping. Barang kasebut ana tas serut biru tua kanthi logo US Airways.

JetBlue Airways minangka siji-sijine operator utama AS sing adol kit bantal lan kemul. Iki uga dikenani biaya $ 7. Ing antarane operator sing luwih cilik, Allegiant adol bantal perjalanan saka karet. Air Canada adol kit uga.

Jajak pendapat dening agensi perjalanan online Lessno taun kepungkur sawise keputusan JetBlue nuduhake yen biaya bantal lan selimut paling nesu para wisatawan. Nomer 2 ngisi biaya minuman non-alkohol.

Dhewe Rebo, US Airways nglaporake lalu lintas lan perkiraan pendapatan Januari. Lalu lintas penumpang maskapai ing penerbangan non-komuter mudhun 6.2%, nanging kurang saka penurunan kapasitas kursi 6.9%, saengga nambah pendhudhukan.

Faktor beban maskapai, utawa persentase kursi sing diisi karo penumpang sing mbayar, nambah 0.6 saka titik persentase, dadi 75.8.

Pendapatan saben mil kursi kasedhiya uga mudhun amarga ekonomi sing kurang. Perusahaan kasebut ambruk antara 2% lan 4%, ujare perusahaan kasebut.

Iki luwih apik tinimbang penurunan 5% nganti 6% sing dilaporake awal minggu iki dening Continental, siji-sijine operator utama liyane sing ngumumake tren penghasilan saben wulan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.